carte

Welcome Pack

Maximaal comfort met de gratis jongerenrekening Welcome Pack Welcome Pack

Wat is het Welcome Pack?

Het Welcome Pack is het gratis zichtrekeningpakket van BNP Paribas Fortis voor jongeren onder de 18 jaar. Het omvat een zichtrekening, een personaliseerbare bankkaart, een herlaadbare betaalkaart en toegang tot PC banking en Phone banking.

Voordelen van deze zichtrekening

Overschrijvingen, geldafhalingen in euro, stortingen … bij deze zichtrekening is alles gratis. Op 18 jaar wordt het Welcome Pack automatisch omgezet naar Hello4You, ons gratis aanbod voor jonge volwassenen (tot en met 27 jaar).

De limiet voor geldafhalingen aan de automaat bedraagt 125 euro per dag en 250 euro per week. Voor betalingen is dat 250 euro per dag en per week. Die limieten kunnen steeds aangepast worden in het kantoor op aanvraag van de ouders.

Een gepersonaliseerde bankkaart is zoveel leuker dan een standaard bankkaart. Het Welcome Pack geeft recht op één gratis personalisatie per jaar met een eigen foto of een afbeelding uit onze fotogalerij.

Betalen op het internet of in het buitenland zonder kredietkaart? Dat kan even vlot met de Prepaid card, de herlaadbare betaalkaart die bij het Welcome Pack inbegrepen zit. De Prepaid card is beschikbaar vanaf 15 jaar op aanvraag van de ouders.

Bij de opening van een Welcome Pack, doen we een coole headphone cadeau. Die is gratis af te halen in het kantoor.

 

Meer weten

Dat kan eenvoudig online. Foto kiezen of opladen, resultaat even bekijken, gegevens invullen, bevestigen en hop … besteld!

Bel meteen Card Stop op 070 344 344 om de kaart te laten blokkeren. Vraag daarna een nieuwe kaart aan in het kantoor of op 02 762 60 00 (één gratis vervanging per jaar).

 

 

Prijs

  • Het Welcome Pack is gratis.
  • Geldafhalingen en betalingen binnen de eurozone zijn gratis. Alleen aan geldafhalingen buiten de eurozone zijn er kosten verbonden.
  • Ook rekeninguittreksels zijn gratis bij opvraging via PC banking of de uittrekselprinters in onze kantoren. Wie kiest voor verzending per post, betaalt alleen de portkosten.

Wettelijke informatie

Algemene voorwaarden (pdf)Precontractuele informatie (pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken