carte
Geld lenen

 

Visa Classic

U heeft een Comfort Pack maar nog geen gratis Visa Classic Visa Classic

Wat is Visa Classic?

Visa Classic is een kredietkaart met een standaard uitgavenlimiet van 2.500 EUR. Wanneer u aankopen doet of geld afhaalt met Visa Classic, gaat het bedrag niet meteen van uw rekening, maar op één vaste dag in de maand. De kaart wordt aanvaard door miljoenen handelaars, overal ter wereld en op het internet. 

Voordelen van deze kredietkaart

Met Visa Classic kunt u terecht in miljoenen winkels, hotels, restaurants … overal ter wereld en op het internet. U kunt er ook wereldwijd geld mee afhalen aan elke automaat met het Visa-logo.

Al uw betalingen en geldafhalingen met uw kredietkaart worden op één vaste dag in de maand afgesloten. Pas 9 kalenderdagen later gaat het bedrag van uw rekening. Zo geniet u gratis uitstel van betaling.

Standaard gaan uw kredietkaartuitgaven elke maand in één keer van uw rekening. Wilt u liever op uw eigen tempo terugbetalen? Informeer in uw kantoor naar de overeenkomst ‘kredietopening gespreid betalen'.

U krijgt elke maand een helder overzicht van alle verrichtingen die u met Visa Classic hebt uitgevoerd. Bovendien kunt u in PC banking uw kredietkaartverrichtingen elke dag op de voet volgen.

Geniet van de vele exclusieve kortingen en acties op mijnvoordeel.be. Of van de aankoopcheques die u makkelijk bijeenspaart met Spaar&Pluk.

 

Meer weten over Visa Classic

Voor elke betaling of geldafhaling vanaf 25 EUR - waar ook ter wereld - krijgt u een Spaar&Pluk-punt. Hebt u 5 punten bijeen gespaard? Dan krijgt u een aankoopcheque van 5 EUR toegestuurd. Zo verdient u al snel de kostprijs van uw kredietkaart terug … en zelfs meer.

Met Visa Classic kunt u standaard tot 2.500 EUR per maand uitgeven. Zo geniet u meer financiële vrijheid. Liever een lagere uitgavenlimiet? Dat kan uiteraard altijd. In samenspraak met uw kantoor kunt u uw limiet tijdelijk of zelfs definitief laten aanpassen.

Het merendeel van de fraude met kredietkaarten gebeurt in de Verenigde Staten. Daarom zijn onze kredietkaarten standaard geblokkeerd voor gebruik in de VS. Gaat u binnenkort naar de States? Denk er dan aan om uw kaart tijdelijk te laten openstellen voor de VS.

 

 

Vertrekt u naar de VS? Beperkingen i.v.m. uw kredietkaart.

 

Online openstellen

Prijs

  • Visa Classic kost standaard 1.83 EUR/maand in de gewone zichtrekening.
  • Als u een Comfort Pack hebt, dan is een kaart inbegrepen in uw maandelijkse bijdrage, de volgende kaart kosten 1.83 EUR/maand. Hebt u een Premium Pack, dan is de kaart inbegrepen in uw maandelijkse bijdrage.
  • Betalingen (in euro) met uw kredietkaart zijn gratis, geldafhalingen aan de automaat niet. Aan verrichtingen in een vreemde munt zijn wisselkosten verbonden. Alle details vindt u in onze tarievenlijst (pdf).

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

Visa Classic:

Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Optiline:

Kredietvorm: kredietopening. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0445.781.316, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV. Kredietagent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0403.199.702.

 

 

Algemene voorwaarden (pdf)   Algemene voorwaarden geldig tot 01/02/2017 (PDF) Algemene voorwaarden geldig vanaf 01/02/2017 (PDF)  Algemene voorwaarden voor de kredietopening gespreid betalen (pdf) Meer over Visa

 


Alle details van dit product afdrukken