carte

Comfort Pack

Comfortabel bankieren voor de prijs van een kopje koffie Easy Pack

Wat is het Comfort Pack?

Het Comfort Pack combineert ruime diensten voor online en mobiel bankieren met persoonlijk advies in het kantoor. Het omvat onder meer tot 3 zichtrekeningen voor privégebruik, bankkaart(en), een kredietkaart (mits aanvaarding) of een prepaid betaalkaart, PC banking, Easy banking, Phone banking en een getrouwheidsprogramma.

Voordelen

In de vaste maandbijdrage van 2,60 euro zitten alle verrichtingen via PC banking, Easy banking, het automatische menu van Phone banking en onze Self-automaten inbegrepen. U kunt ook tot 6 verrichtingen per rekening en per jaar laten uitvoeren door een adviseur in het kantoor of via Phone banking (papieren overschrijving, geld afhalen aan het loket, Uitgave en bestelling van een chequeboek ).

In de prijs van het Comfort Pack zit 1 Classic-kredietkaart (mits aanvaarding aanvraag) of 1 prepaid betaalkaart inbegrepen. Die laatste is een herlaadbare betaalkaart, die gebruikt u zoals een kredietkaart, maar u laadt zelf op voorhand een bedrag op.

U kunt zonder meerprijs tot twee extra zichtrekeningen toevoegen aan uw pack. Mét alles erop en eraan: gratis rekeninguittreksels, bankkaarten, PC banking, Easy banking, ... Handig als u bijvoorbeeld een aparte rekening wilt voor uw vaste kosten, of een gezamenlijke rekening met uw partner.

Elk jaar kunt u tot 6 bonussen ter waarde van 1 maandbijdrage (2,60 euro) verdienen door producten en diensten van BNP Paribas Fortis te gebruiken. U krijgt het totale bonusbedrag in februari 2016 automatisch op uw rekening gestort.

Als klant van BNP Paribas Fortis kunt u altijd een beroep op onze uitgebreide expertise. Hebt u een vraag over sparen, beleggen, lenen, verzekeren …? Maak dan meteen een afspraak in uw kantoor. Wij helpen u graag, elke maandag tot vrijdag tot 19 uur en op zaterdag tot 12 uur.


 
 

Prijs

  • Het Comfort Pack kost 2,60 euro per maand. Dat bedrag gaat telkens aan het begin van de maand automatisch van de hoofdrekening van uw Comfort Pack.
  • Rekeninguittreksels zijn gratis via PC banking en via de uittrekselprinters in onze Selfs. Voor rekeninguittreksels via de post betaalt u de portkosten.
  • In uw Comfort Pack zitten 6 verrichtingen door een adviseur (papieren overschrijvingen, geld afhalen aan het loket, bestellen en uitgeven van een chequeboek) per rekening en per jaar inbegrepen. Per bijkomende verrichting betaalt u 1 euro.
  • De kosten voor betalingen en geldafhalingen met uw bankkaart in België en in alle landen van de eurozone zitten inbegrepen in uw Comfort Pack.

 

Vergelijkbare producten

Algemene voorwaarden (pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken