1-2-ring

Nooit meer zonder Pay&Go-belkrediet met 1-2-ring 1-2-ring

Wat is 1-2-ring?

1-2-ring is een gratis service om Proximus Pay&Go-kaarten te herladen met je gsm. Je hoeft alleen je gsm-nummer aan een zichtrekening van BNP Paribas Fortis te koppelen. Dat kan aan elk van onze bankautomaten of in PC banking. Nog geen eigen budget? Dan kunnen je ouders je nummer koppelen aan hun zichtrekening.

Voordelen van deze gsm-dienst

Zodra je gsm-nummer aan een zichtrekening gekoppeld is, kun je je Pay&Go-kaart herladen met je gsm. 24/7. Waar je ook bent. Je stuurt een sms'je met het gewenste herlaadbedrag naar Proximus en je kunt meteen weer bellen. Het bedrag gaat automatisch van de gekoppelde zichtrekening af.

Je kunt kiezen voor een herlaadbedrag van 5, 10, 15, 25 of 50 EUR. Voer de code #124*herlaadbedrag# in op je gsm (bv. #124*15#) en druk op ‘Verzenden'. Je krijgt een sms ter bevestiging zodra het bedrag opgeladen is. Je kunt natuurlijk ook nog altijd herladen aan de bankautomaat of met de herlaadkaart.

Bij het activeren van 1-2-ring kiezen jij of je ouders een herlaadlimiet van 15 tot 125 EUR per maand. Zo ga je nooit over je budget heen. Die limiet kun je nadien altijd nog aanpassen.

Gsm kwijt? Dan kun je 1-2-ring onmiddellijk blokkeren via PC banking, Phone banking of aan een van onze bankautomaten. Verwittig ook Proximus op het nummer 078 05 60 00.

 

 

Prijs

  • Registratie en activering zijn gratis.

Vergelijkbare producten


Alle details van dit product afdrukken