James, uw service voor beleggingsadvies, bereikbaar waar en wanneer u wilt

James, uw service voor beleggingsadvies, bereikbaar waar en wanneer u wiltJames

Wat is James?

James is een uniek concept op de Belgische markt. Dankzij deze service voor beleggingsadvies beheert u uw portefeuille waar en wanneer u het wilt, ook buiten de kantooruren. Zo loopt u geen enkele beleggingsopportuniteit meer mis!

Voordelen van de service James

Uw beleggingsadviseur kent uw dossier door en door: hij kent uw kijk op beleggingen, weet waar uw voorkeuren naar uitgaan, enz. Ook voor uw andere bankzaken zet uw beleggingsadviseur u op het juiste spoor. Daarvoor werkt hij samen met een team van specialisten op het vlak van fiscaliteit, kredieten, verzekeringen, enz. Zo is de persoonlijke toets aanwezig in elk contact en verloopt alles zoals ú dat wenst.

De inzet van de service James is een persoonlijke relatie met uw eigen beleggingsadviseur die u vlot bereikt via directe kanalen als telefoon en webcam. Zo hoeft u zich niet te verplaatsen voor een afspraak in het kantoor. U regelt uw zaken wanneer het u past, waar u ook bent.

Een telefoontje of e-mail naar uw persoonlijke beleggingsadviseur en u krijgt onmiddellijk antwoord. Zelfs ruim buiten de kantooruren: op weekdagen tussen 7 uur en 22 uur en op zaterdag tussen 9 uur en 17 uur.

Is uw persoonlijke beleggingsadviseur afwezig, dan neemt een collega-beleggingsadviseur het van hem of haar over.

Dankzij geavanceerde real time systemen zit uw persoonlijke beleggingsadviseur in het hart van de financiële markten. Daarom krijgt u altijd de financiële marktinformatie heet van de naald, zoals die beschikbaar is op het moment dat u belt of e-mailt.

Vervaldagen, renteschommelingen of specifieke marktevoluties? Uw persoonlijke beleggingsadviseur bewaakt uw portefeuille en neemt proactief contact met u op als concrete beleggingsopportuniteiten zich aandienen. Uiteraard doet hij dat enkel op de momenten die u met hem afgesproken hebt.

 

Prijs

  • James is voorbehouden voor beleggingsklanten met een roerend vermogen van minimaal 85.000 EUR. De service is kosteloos.

Vergelijkbare producten

 

Flyer James, uw service voor beleggingsadvies(pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken