Vestigingskrediet voor artsen

Zich als arts vestigen vergt een investering die hoog kan oplopen. Bij BNP Paribas Fortis willen we u het leven vergemakkelijken voor alles wat te maken heeft met uw eerste vestigingskosten. Als u nog geen 3 jaar praktiseert, kunt u een beroep doen op ons Vestigingskrediet om zorgeloos en tegen aantrekkelijke voorwaarden te investeren.

Wat is het Vestigingskrediet?

Het Vestigingskrediet helpt u om de aanschaf van medisch materiaal, rollend materieel, informaticavoorzieningen enz. te financieren.

Voordelen

  • Op maat: speciaal ontwikkeld voor startende vrije beroepers.
  • Flexibiliteit: u leent het bedrag dat u past en betaalt terug volgens het plan dat u hebt gekozen.
  • Snelheid: voor bedragen van maximaal 25.000 euro krijgt u binnen de 48 uur een beslissing waarna het geleende bedrag onmiddellijk beschikbaar is.
 

 

Ontdek in detail

Als arts bent u het uw patiënten verplicht te werken met een moderne en aangepaste uitrusting. En dat zodra u zich vestigt.

 

Het Vestigingskrediet is een krediet op afbetaling waarmee u onbekommerd kunt investeren en de betaling van uw uitrusting in de tijd kunt spreiden terwijl u er toch onmiddellijk mee aan de slag kunt ...

De looptijd van uw aflossing laat u best afhangen van de economische levensduur van uw investering. De looptijd bedraagt minimaal 6 maanden en maximaal 10 jaar.

 

Betaalt u liever maandelijks of driemaandelijks terug? Kies het aflossingstempo dat u het beste uitkomt.

 

Het rentetarief, vast voor de volledige duur van het krediet, hangt onder meer af van de looptijd van het krediet en van het type aflossing. Bovendien geniet u als arts steeds het voordeligste tarief bij BNP Paribas Fortis!

Uw investering afschrijven en uw rentelasten fiscaal aftrekken. Een uitstekende manier om minder belastingen te betalen.

 

Wat ook uw vestigingsplannen zijn, kom erover praten met uw relatiebeheerder. Hij vindt samen met u de oplossing die het best bij u past.

Uw praktijk draait goed, uw patiënten zijn tevreden, uw gezin vaart er goed bij.Maar als arts weet u zelf heel goed dat de zaken soms snel kunnen keren.

 

We raden u dan ook aan om steeds een overlijdensverzekering "Verzekering krediet op afbetaling" af te sluiten als u een lening aangaat. Uw nabestaanden hoeven dan niets meer terug te betalen, mocht u overlijden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702 – Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A.

Verzekering Krediet op afbetaling betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0404.494.849 – www.aginsurance.be.
BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702, is ingeschreven en handelt als verzekeringsagent onder het FSMA nr. 25.879A voor AG Insurance nv.


Alle details van dit product afdrukken
 

Maak ook kennis met