Financiële leasing

Wilt u investeren in een nieuwe vorkheftruck? Of moderne informatica? Spreid de betaling dankzij een financiële leasing.

Wat is Financiële leasing?

Bij Financiële leasing kopen wij uw nieuwe machines en voertuigen aan in uw plaats. U huurt het materieel voor een bepaalde periode en kunt het daarna uiterst voordelig van ons overnemen.

Voordelen

  • Spreiding van betaling: u betaalt in maandelijkse of driemaandelijkse termijnen.
  • Spreiding van de BTW: wij betalen de volledige BTW bij de start, u betaalt ons die periodiek terug via de huur.
  • Vrijheid: u bepaalt in alle vrijheid wat u koopt, en onderhandelt zelf met de leverancier van uw keuze. 
  • Flexibiliteit: 100% financiering van de aankoop, eigen inbreng is mogelijk door een verhoogde eerste premie.

 

Ontdek in detail

U kiest zelf uw goederen bij uw leverancier, onderhandelt over de prijs en leveringsvoorwaarden en sluit de deal. 

 

Pas dan verschijnen wij op het toneel. Wij kopen het goed aan en laten het leveren in uw kantoren. U betaalt ons via maandelijkse of driemaandelijkse termijnen. 

 

Beslist u aan het eind om het goed aan te kopen? Dan licht u gewoon de koopoptie in de oorspronkelijke leasingovereenkomst. Maar zonder verplichting.

Frank wil investeren in twee ladderliften die samen 11.000 EUR kosten. Hij zoekt zelf zijn leverancier en bedingt een scherpe prijs. 

 

Wij kopen die ladderliften aan in zijn plaats en sluiten een leasingovereenkomst met Frank voor een periode van 48 maanden. Hij kiest voor een formule met een lage koopoptie. Want hij wil de ladderliften aankopen na afloop van de leasingperiode. 

 

Frank kan echter ook kiezen voor een lager leasingtarief en een hogere koopoptie.

Of u nu een lening zoekt voor privé- of professionele doeleinden, op BNP Paribas Fortis mag u rekenen. Bij ons weet u zeker dat u verantwoord leent. Want een krediet moet u vooruithelpen in het leven; het mag u geen financiële problemen bezorgen. Met onze lening kunt u al uw gezonde en haalbare projecten verwezenlijken, en dat in een sfeer van verantwoordelijkheid en vertrouwen tussen u en uw bank.

 

De principes van verantwoord lenen passen ook perfect binnen onze beloftes:

 

  • Onze eerste taak is aandachtig naar u te luisteren. Alleen zo kunnen we u een oplossing aanbieden op maat van uw project en uw behoeftes.
  • Vervolgens informeren en adviseren we u duidelijk en transparant over onze kredietformules.
  • Om u maximaal te beschermen tegen overmatige schuldenlast, maken we een grondige analyse van uw project. Zo krijgen we een beter beeld van uw financiële situatie en kunnen we nagaan welke periodieke aflossing het beste past bij uw budget.
  • Ten slotte streven we naar een steeds grotere bereikbaarheid door u nieuwe communicatiekanalen ter beschikking te stellen.

 

Of anders gezegd: we begeleiden u tijdens de volledige looptijd van al uw kredieten.

 


Leasinggever: ES Finance nv (commerciële benaming: BNP Paribas Leasing Solutions), Gentsesteenweg 1440, 1082 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0430.506.289. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

 

  

Alle details van dit product afdrukken
 

Maak ook kennis met