De MVB belegging die bij u past

Op het vlak van de MVB beleggingen heeft BNP Paribas Fortis een brede waaier aan oplossingen op maat uitgewerkt. Daarbij zijn een aantal aspecten van belang met als belangrijkste:

  1. uw beleggersprofiel;
  2. de benadering van uw voorkeur: laat uw keuze leiden door thema's waarin u vertrouwt zoals klimaatverandering, water, … of een best in class of solidaire benadering of een combinatie ervan.

Maatschappelijk verantwoord beleggen kan op veel manieren:

  • U kunt al vanaf 1.000 euro maatschappelijk verantwoord beleggen via een gestructureerde obligatie, een levensverzekering of beleggingsfondsen (Instellingen voor Collectieve Belegging – afgekort: ICB's). Maatschappelijk verantwoord beleggen kan ook via FlexInvest (een beleggingsplan vanaf 30 euro per maand).
  • Ontdek hier ons huidige aanbod voor maatschappelijk verantwoorde beleggingen.
    Let dan vooral op het icoontje Maatschappelijk verantwoord beleggen. Het bewijst dat uw belegging een maatschappelijk verantwoorde belegging is volgens de criteria van BNP Paribas Fortis.  
  • Maatschappelijk verantwoord beleggen is nieuw voor u? Ga er beslist eens over praten met een specialist in het kantoor van BNP Paribas Fortis in uw buurt.

 

Het kan dus allemaal. Samen met u gaan wij graag na welke formule het beste past.

Adviesgesprek aanvragen.