Veilig op reis

Joepie, u vertrekt binnenkort op reis. Zorg dan dat u goed beschermd bent. Zo vermijdt u onaangename verrassingen. Want een auto-ongeval is snel gebeurd. En wat als er ingebroken wordt in uw woning, of als u bijstand nodig hebt tijdens uw vakantie? We leggen u uit hoe u met een gerust hart op reis vertrekt.

Dossiers

Europ Assistance

Een bijstandsverzekering is belangrijk als u op reis vertrekt. Met Europ Assistance stelt u precies de formule samen die u nodig hebt. Zo is er ook een bijstandsverzekering voor senioren of studenten.

Wenst u een jaarlijks contract, of toch liever enkel voor uw week skivakantie? Dat kiest u helemaal zelf.

Europ Assistance

Meer informatie

Top Woning

Met de optie Diefstal van onze uitgebreide brandverzekering slaapt u altijd op beide oren. Immers, u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal van de inhoud in uw woning, u bent tevens financieel beschermd tegen elke diefstal met geweld of bedreiging, waar ook ter wereld.

Top Woning

Meer informatie over Top Woning

  

Autoverzekering

Dankzij onze Autoverzekering beschikt u op reis altijd over een wagen, zelfs als die van u geïmmobiliseerd is. Bovendien kunt u de verzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen. ...dankzij de brede waaier aan optionele waarborgen en onze Top Bijstand.

Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden