Home on the spot

Ik wil verbouwen

 
Mijn renovatie praktisch voorbereiden

Elke verbouwing is een uitdaging op zich, het is dan ook logisch dat u er zich zo goed mogelijk op wilt voorbereiden. Wat kunt u zelf doen? Wanneer schakelt u beter een aannemer of architect in? En hoe stelt u een realistische planning op? We geven u enkele tips.

 

Zelf verbouwen of laten verbouwen?

Deze vraag is vooral bij relatief kleine verbouwingen van belang. Ingrijpende werkzaamheden verlopen meestal via een architect en/of aannemer.

 
Wat is de rol van de architect?

Een goede architect kiezen is voor veel mensen een moeilijke opdracht. De architect moet immers uw ideeën vertalen in een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen.

 
En van de aannemer?

Een aannemer is dagelijks bezig met bouw- en verbouwingswerken en is dus de aangewezen man om een woning bouwtechnisch te analyseren. Vaak voert de aannemer deze analyse gratis uit als hij de verbouwingswerken mag uitvoeren.
 

Meer info?

In samenwerking met Livios biedt BNP Paribas Fortis u een e-dossier op maat  voor al uw verbouwingen.

 
Blijf op de hoogte

Met Perspectief kiest ú het nieuws! Inderdaad, deze maandelijkse nieuwsbrief stelt u helemaal zelf samen, volgens uw eigen interesses. U kiest dus over welke onderwerpen (Wonen, Sparen en beleggen, Mijn pensioen, Familie en vrije tijd, Mijn budget) u informatie ontvangt.

Meer info


 

verbouwen
 

 

Let op, geld lenen kost ook geld