Uw adviseur vrije beroepen

 
Dienstverlening op maat

Uw adviseur vrije beroepen

Goed advies begint altijd met een vertrouwensband tussen u en uw relatiebeheerder. Daartoe is het noodzakelijk dat uw relatiebeheerder een grondige kennis heeft van uw sector en de specifieke vereisten in het kader van een vrij beroep.

 

Daarom kunt u, binnen De Ondernemersbank, rekenen op een eigen adviseur vrije beroepen. Die combineert:

  • een grote ervaring in en vertrouwdheid met het specifieke karakter van uw sector;
  • een grote nabijheid en toegankelijkheid waardoor u altijd op hem of haar kunt rekenen;
  • het advies van een team van experten (fiscaliteit, verzekeringen, etc.) om u nog beter bij te staan in specifieke dossiers.

   

  Zo zal uw relatiebeheerder u bijvoorbeeld graag wegwijs maken in de vele steunmaatregelen.

   

  De adviseur vrije beroepen zal u niet enkel op professioneel gebied begeleiden. Ook op privé-vlak zal hij uw eerste aanspreekpunt zijn. Wilt u een huis kopen, een eerste wagen aanschaffen of bent u op zoek naar een goede belegging? Ook hier zorgt uw relatieadviseur voor advies en bijstand.

   

  Uw adviseur wordt dus uw vaste aanspreekpunt doorheen uw hele loopbaan. Maak hier een afspraak voor een verkennend gesprek in een kantoor van uw keuze.

   

  Is uw vaste relatiebeheerder niet beschikbaar, of wenst u financieel advies of verrichtingen uit te voeren wanneer het u het beste uitkomt, ook buiten de traditionele kantooruren? Dan kunt u ons contacteren op 02 433 43 31. De beschikbare adviseur heeft toegang tot uw dossier waardoor hij of zij u gepast advies kan geven.

   

  Uw adviseur vrije beroepen