11/07/2016

‘Women Entrepreneur Program' wint Innovation Award

 

Ontdek alles over het opleidingsprogramma voor zakenvrouwen van BNP Paribas Wealth Management aan de gerenommeerde Stanford Business School.

 

BNP Paribas Wealth Management wil vrouwelijk ondernemerschap ondersteunen en aanmoedigen. Daarom lanceerde het in 2015 het ‘Women Entrepreneur Program': een opleidings- en certificatieprogramma voor succesvolle zakenvrouwen aan de Stanford Graduate School of Business in Californië. Vierentwintig cliënten van over heel de wereld - waaronder vier uit België - kregen er de kans om een week lang colleges bij te wonen rond inspirerende topics als Leadership en Business Growth.

 

De jury van de BNP Paribas Wealth Management Innovation Awards 2016 bekroonde dit initiatief met een prijs. Sofia Merlo, Co-CEO van BNP Paribas Wealth Management, licht toe: “Met dit innovatieve programma toont BNP Paribas Wealth Management duidelijk zijn engagement voor vrouwelijk ondernemerschap. De deelneemsters genieten er niet alleen de uitstekende academische onderwijskwaliteit van Stanford, maar krijgen meteen ook een unieke gelegenheid om hun internationale netwerk uit te breiden en onderlinge businessopportuniteiten aan te grijpen”.

 

Deze zomer hebben opnieuw veertig zakenvrouwen uit tien landen afspraak op de campus van Stanford voor het ‘Women Entrepreneur Program'.

 

Meer over dit programma