23/06/2016

 

Brexit: BNP Paribas neemt akte van de beslissing van het Britse volk.

 

Onze onmiddellijke prioriteit is onze klanten van dienst te blijven en hen de nodige steun te bieden om hen bij te staan in deze heel volatiele periode op de markten. Onze klanten kunnen op de inzet van BNP Paribas en zijn teams rekenen.

Met zijn beperkte blootstelling aan het Verenigd Koninkrijk (6% van de commerciële verbintenissen en 2,5% van het bedrijfsresultaat) en gediversifieerde bedrijfsmodel, zowel in termen van bedrijfsonderdelen als qua geografische regio's, beschikt BNP Paribas over een sterk aanpassingsvermogen en is het goed geplaatst om zijn klanten te begeleiden in deze nieuwe context.

 

« De informatie vervat in dit document komt voort uit met zorg gekozen bronnen. BNP Paribas Fortis N.V. waarborgt echter in geen enkel opzicht de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid of de volledigheid van deze informatie. BNP Paribas Fortis N.V. kan bijgevolg niet aansprakelijk zijn in geval van rechtstreekse of onrechtstreekse schade die uit het gebruik van deze informatie zou voortkomen, in het bijzonder in geval van het zich niet voordoen van de verwachtingen vervat in deze informatie. De ter beschikking gestelde informatie maakt geen aanbod van bancaire- en/of verzekeringsproducten of -diensten uit.”