26/09/2016

Intro Fashionstore op de shirts van RSC Anderlecht

 

Modewinkel Intro Fashionstore is de grote winnaar van de wedstrijd Boost uw Business editie 2016.

 

Boost uw Business editie 2016 afgefloten met een modebewuste winnaar

 

Op zondag 25 september tijdens de Jupiler Pro League wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Westerlo ruimde het logo van BNP Paribas Fortis op de shirts van de spelers van paarswit plaats voor dat van Intro Fashionstore, een modewinkel met verschillende vestigingen in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

 

Intro Fashionstore was ook een van de ‘provinciale' winnaars van Boost uw Business, samen met tien andere ondernemers kregen zij een mediacampagne ter waarde van 10.000 euro. Dit jaar zette de wedstrijd, voor het eerst, ook een startende ondernemer in de bloemen, deze starter mag zo gedurende twaalf maanden gratis gebruik maken van een Arval-bedrijfswagen.

 

Sammy en Lenni Floru, managers van Intro Fashionstore, sleepten dus hoodprijs in de wacht. Hun logo tooide op de shirts van de spelers van RSC Anderlecht en op de reclamepanelen langs het veld in het hele Constant Vanden Stock-stadion. Een bus bracht hen en hun 60 gasten naar Anderlecht, waar Sammy en Lenni de wedstrijd mochten aftrappen. Het emotionele hoogtepunt, kwam er met de 11 kinderen uit de entourage van Sammy en Lenni, die samen met de spelers het veld mochten oplopen.

 

 

Herbeleef Boost uw Business editie 2016 op www.boostuwbusiness.be !

 

U ontdekt er het volledige portret van de hoofdwinnaar, we stellen u de provinciale winnaars een voor een voor en ook alle foto's en filmpjes over de finale en de prijsuitreiking zullen daar vertoond worden.

 

 

ARVAL Belgium NV/SA, Ikaroslaan 99, B-1930 Zaventem – RPR Brussel – BTW BE 0436.781.102