Uw bedrijfsvoertuig, voor al uw professionele activiteiten

Dag in dag uit bent u met uw bedrijfsvoertuig of auto onderweg, het is een absolute noodzaak voor uw professionele activiteiten. Voer daarom een doordacht bedrijfsvoertuigenbeleid samen met BNP Paribas Fortis, De Ondernemersbank.

 

De financiering

De financiering

Na de aankoop

Na de aankoop

Koopt u één of meer bedrijfsvoertuigen aan? Dan betaalt u de aankoopprijs daarvan beter niet meteen. Want dat kunt u uw financiële reserve in gevaar brengen. Spreid de betalingen daarom in de tijd, of kies voor een leasing.

 • Leasing

  Huur uw voertuigen in plaats van ze te kopen.

 • Investeringskrediet

  Ideaal om uw wagenpark uit te breiden zonder in financiële moeilijkheden te komen.

U doet veel professionele kilometers. Onze verzekeringsoplossingen beschermen u en uw bedrijfsvoertuig of auto. Om te blijven rijden moet u natuurlijk af en toe tanken. Ook om die kosten te beheren, hebben we een oplossing op maat.

 • De Autoverzekering 
  Een ‘Top Omnium' voor uw nieuwe bedrijfsvoertuig? Of een ‘Top Occasium' voor uw tweedehandsvoertuig? De schade aan uw voertuig is altijd optimaal verzekerd voor de juiste premie.
 • Modulis VIP

  Met Modulis VIP bieden we ondernemers één transparant dossier aan dat alle risico's voor hun specifieke situatie goed afdekt. Zonder dat u er zelf naar op zoek moet.

Twee maanden gratis omnium of 1 jaar gratis dekking Top Bijstand

               

Twee maanden gratis omnium of 1 jaar gratis dekking Top Bijstand

Als u voor 31 maart intekent op ‘Top Omnium' of ‘Top Occasium' dan krijgt u, naast de beste bescherming voor uw nieuwe of tweedehandswagen en al wie u lief is:

  • 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium;
  • of 1 jaar gratis dekking Top Bijstand!

  Autofinanciering

  De kortste weg naar de wagen van uw dromen.

  Online aanvragen

  Een bedrijfsvoertuig aanschaffen? Contacteer ons

  Prenez un rendez-vousMaak een afspraak

  Contactez-nousBel ons op : 02 433 43 31

   

  DISCLAIMERS :

    

  *Aanboden onder voorwaarden: 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium gedurende het eerste jaar of 1 jaar gratis dekking Top Bijstand voor de klanten tussen 29 en 75 jaar met BM -2 tot 0 die de waarborgen BA Auto en Multirisk onderschrijven. Voor het aanbod 1 jaar gratis dekking Top Bijstand moet het voertuig minder dan 10 jaar oud zijn. Aanbod geldig van 16/01/2014 tot en met 30/04/2014, voor nieuw afgesloten polissen en wijzigingen van voertuig. Voor de exacte voorwaarden van deze actie en van deze verzekeringen, contacteer ons of raadpleeg de website www.aginsurance.be. Top Omnium, Top Occasium en Top Bijstand zijn autoverzekeringsproducten van AG Insurance en zijn aanvullingen op de verzekering BA Auto van AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0404 494 849, aangeboden door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0403.199.702, ingeschreven en handelend als verzekeringsagent onder het FSMA nr. 25.879A voor AG Insurance nv.