Vaak gestelde vragen

BNP Paribas Fortis zet alles op alles om u zo nauwkeurig mogelijk te informeren.

 

Hieronder vindt u een lijst vaak gestelde vragen rond PC banking,  Easy banking, uw bankkaart en een aantal algemene thema's.

 

PC banking

In de lijst vaak gestelde vragen PC banking leest u alle nuttige informatie over identificatie, verbindingsmogelijkheden en foutmeldingen bij PC banking.

 

Veilig betalen op het internet

Waar vind ik de CVC-code van mijn kredietkaart? En de vervaldatum? Waarvoor dient de M2-knop op mijn kaartlezer? Het antwoord op deze en meer vragen vindt u in de lijst van vaak gestelde vragen over veilig betalen op het internet.

 

Easy banking

Hoe schrijf ik in op Easy banking? Wat gebeurt er als mijn gsm uitvalt terwijl ik net een overschrijving aan het doen ben in Easy banking? In de lijst met veelgestelde vragen vindt u allerhande informatie die u snel wegwijs maakt in onze Easy banking-applicaties.

 

Bankkaarten

Lukt het u niet om uw rekeninguittreksels af te drukken met uw bankkaart? Of wilt u de kaart graag opfleuren met een foto van uw kleindochtertje? Neem snel een kijkje in onze lijst met vaak gestelde vragen bankkaart. Die vertrekken vanuit een groot aantal herkenbare situaties, zodat u makkelijk het antwoord op uw specifieke vraag terugvindt.

 

SEPA

Nog vragen over SEPA? We helpen u graag. Blader door de veelgestelde vragen SEPA.

 

 

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Stuur ons dan gerust een bericht.