Brochure Expat

Zich in België vestigen

Zich in België vestigen
Zich in België vestigen 
 
 • Onmisbaar
  Wanneer u in een ander land gaat wonen, is het niet altijd even makkelijk om te weten welke formaliteiten u allemaal moet vervullen. Daarom biedt BNP Paribas Fortis u complete oplossingen aan om uw verblijf in België voor te bereiden. Wij regelen alle onmisbare bankdiensten. En dat zelfs nog vóór uw aankomst*. De beste manier voor een goede start en een aangenaam verblijf in België!
  *Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.
 • Een woning of school vinden
  Bij uw aankomst in een nieuw land moet u vaak ook nieuwe gewoontes aannemen, nieuw houvast zoeken en heel wat formaliteiten vervullen. We weten hoe ingewikkeld dat wel kan zijn. Daarom hebben wij voor u heel wat praktische tips en financiële oplossingen op maat. Onze diensten voor expats zijn speciaal ontwikkeld om u een vlotte overgang te garanderen.
 • Geneeskundige verzorging en Belgische identiteitskaart
  Bij uw aankomst in een nieuw land moet u vaak ook nieuwe gewoontes aannemen, nieuw houvast zoeken en heel wat formaliteiten vervullen. We weten hoe ingewikkeld dat wel kan zijn. Daarom geven wij u heel wat praktische tips en financiële oplossingen op maat. Onze diensten voor expats zijn speciaal ontwikkeld om u een vlotte overgang te garanderen.