Brochure Expat

Mijn woning

Mijn woning
Mijn woning

Wilt u een studentenkamer of appartement huren tijdens uw studies in België? Ontdek hierna al onze nuttige tips en verneem hoe u een optimale bescherming geniet.

 • Mijn huurwaarborg en mijn huur

  Als u een studentenkamer of appartement wilt huren in België, zal de eigenaar u een huurwaarborg vragen. U kunt nu alvast een geblokkeerde spaarrekening op uw naam aanmaken zodat alles klaar is tegen dat u aankomt. Met een doorlopende opdracht, kunt u het huurgeld voor uw woning bovendien automatisch laten overschrijven naar de rekening van de eigenaar. Zo is uw huur altijd op tijd betaald!

 • Mijn woning en mijzelf beschermen

  Een ongeluk is snel gebeurd. Zo kunt u heel wat problemen krijgen door een niet goed dichtgedraaide kraan of een kookplaat die u vergat uit te schakelen. Dan kunt u maar beter goed verzekerd zijn. Een woningverzekering biedt u in dit verband de compleetste dekking voor uw woning.

  Ook een kleine onoplettendheid kan u duur komen te staan. Kies voor een familiale verzekering om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade door uw toedoen. Die verzekering vergoedt derden voor de schade die u veroorzaakt in het kader van uw privéleven.
   

  In het buitenland nemen kleine problemen al gauw grote proporties aan. Zorg dat u goed verzekerd bent om onaangename verrassingen te vermijden! Wilt u een aansprakelijkheidsverzekering maar ook een wereldwijde bijstand voor u en uw gezin? Dat kan met een optie van een familiale verzekering.

   

 • Digital

  We weten dat uw smartphone of tablet belangrijk en waardevol is ... Met een verzekering voor uw mobiele toestellen zijn al uw mobiele toestellen van minder dan vijf jaar oud verzekerd tegen diefstal met geweld of inbraak, frauduleus gebruik na diefstal en accidentele materiële schade.