Comfort Pack

Comfortabel bankieren voor de prijs van een kopje koffie Easy Pack

Wat is het Comfort Pack?

Het Comfort Pack combineert ruime diensten voor online en mobiel bankieren met persoonlijk advies in het kantoor. Het omvat onder meer tot 3 zichtrekeningen voor privégebruik, bankkaart(en), een kredietkaart (mits aanvaarding) of een prepaid betaalkaart, PC banking, Easy banking, Phone banking en een getrouwheidsprogramma.

Voordelen


 
 

Prijs

  • Het Comfort Pack kost 2,60 euro per maand. Dat bedrag gaat telkens aan het begin van de maand automatisch van de hoofdrekening van uw Comfort Pack.
  • Rekeninguittreksels zijn gratis via PC banking en via de uittrekselprinters in onze Selfs. Voor rekeninguittreksels via de post betaalt u de portkosten.
  • In uw Comfort Pack zitten 6 verrichtingen door een adviseur (papieren overschrijvingen, geld afhalen aan het loket, bestellen en uitgeven van een chequeboek) per rekening en per jaar inbegrepen. Per bijkomende verrichting betaalt u 1 euro.
  • De kosten voor betalingen en geldafhalingen met uw bankkaart in België en in alle landen van de eurozone zitten inbegrepen in uw Comfort Pack.

 

Vergelijkbare producten

Algemene voorwaarden (pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken