Verzeker de toekomst van uw kind

Bent u al helemaal klaar voor de komst van uw kind? Babykamer in orde? Doopsuiker besteld? Dan hebt u vast al twee belangrijke gevolgen van uw nieuwe gezinssituatie ontdekt: een kind heeft heel wat extra bescherming nodig. En een baby kost flink wat geld. Daar bereidt u zich dus het best goed op voor.

 

Bescherm uw kind van bij de start

Hebt u de hoeken van uw meubilair afgerond en een hekje voor de trap gezet? Dan is het nu tijd om uw kind ook tegen andere risico's te beschermen.

 

Speelt uw kind straks in de tuin met een vriendje en gaat er iets mis? Of knipt het in de jas van de oppas? Dan komt uw Top Familiale tussen in de kosten.

 

Ook tijdens uw eerste gezinstrip naar de zee of het zuiden van Frankrijk wilt u natuurlijk honderd procent bescherming. Die vindt u met een Europ Assistance Bijstandsverzekering.  
 

Bereidt u voor op extra uitgaven en onvoorziene kosten

Uw kind kost flink wat geld. Nu al hebt u nood aan een kinderwagen en een meegroeiend bed. Maar straks vraagt hij om eigen auto, een kot vlakbij de universiteit en een flinke portie zakgeld.

 

Dat is allemaal niet erg natuurlijk – zolang u de instrumenten hebt om op het juiste moment over voldoende geld te beschikken. Daar helpen we u graag mee.

 

Met uw Visakaart of MasterCard kunt u onvoorziene uitgaven altijd aan. Ze worden aanvaard in bijna alle verkooppunten wereldwijd én online. Bovendien kunt u er altijd cash geld mee afhalen. En u betaalt terug op uw eigen ritme.

 

Hebt u graag iets meer financiële zekerheid? Kies dan voor een Thesauriereserve. Dat is een geldreserve die gekoppeld is aan uw zichtrekening. U bepaalt het bedrag in overleg met uw adviseur, u gebruikt het geld wanneer u het nodig hebt en u betaalt op uw eigen ritme terug binnen vijf jaar.


 

 
Verzeker de toekomst van uw kind

  
 

Relevante simulaties:

Interessante producten:


Afdrukken