Onze aanpak

Met het oog op de organisatie van een vermogen, omringt de private banker zich met tal van specialisten: estate planners, juristen, fiscalisten, kredietspecialisten enz. Deze experts berekenen voor u de haalbaarheid van elk vermogensproject. Tegelijk bieden zij u de beste formules om die projecten effectief te realiseren. Dat doen zij vaak in samenspraak met uw persoonlijke adviseurs.

 

Onze aanpak 

Onze Patrimoniale Balans geeft u een klare kijk op uw persoonlijke situatie

Uw behoeften en wensen tekenen zich af tegen een complexe achtergrond. Daarin spelen uw leeftijd, uw persoonlijkheid, uw levensstijl, uw beroepsloopbaan en uiteraard uw financiële situatie een belangrijke rol. BNP Paribas Fortis Private Banking kiest daarom voor een unieke totaalaanpak, gericht op een optimaal vermogensbeheer. Vertrekpunt is de Patrimoniale Balans dat uw vermogen – privé en professioneel gedetailleerd in kaart brengt.


 

Wat doet de Patrimoniale Balans?

Hij inventariseert heel nauwgezet alle vermogensbestanddelen, activa en passiva, van uw privé- en professioneel vermogen.


Wat zijn de voordelen van de Patrimoniale Balans?

Een precies beeld: een overzicht van uw belangrijkste doelstellingen.

Maatwerk: de Patrimoniale Balans is het vertrekpunt voor individuele oplossingen die uw vermogen optimaal moeten afstellen op financieel, fiscaal en burgerrechtelijk vlak.

Bekijk een voorbeeld van een Parimoniale balans (pdf).

 

 

Contacteer het dichtstbijzijnde Private Banking Centre voor meer informatie