Patrimoniale Balans

Uw behoeften en doelstellingen vormen een complex geheel dat wordt beïnvloed door uw persoonlijke en familiale situatie, uw leeftijd, uw levenswijze, uw carrière en uw plannen. Voor een optimaal beheer van uw vermogen gaat BNP Paribas Fortis Private Banking uit van een globale patrimoniale benadering die zich concretiseert aan de hand van een gedetailleerde inventaris van uw privé- en uw zakelijk vermogen: de Patrimoniale Balans.

Wat is een Patrimoniale Balans?

De Patrimoniale Balans is een precies overzicht van alle elementen die samen uw privé- en zakelijk vermogen uitmaken, zowel aan de actief- als aan de passiefzijde.
 

Voordelen

  • Nauwkeurig: de Patrimoniale Balans biedt een duidelijk zicht op uw prioritaire doelstellingen.
  • Op maat: dankzij de Patrimoniale Balans kan men oplossingen uitwerken voor een individuele optimalisering van uw vermogen, zowel fiscaal als met het oog op successieplanning.
 
 
 

 

Ontdek in detail

Via de patrimoniale balans identificeert uw private banker de risico's en opportuniteiten van juridische en financiële aard die inherent zijn aan de structuur van uw vermogen. Dit stelt hem in staat om u perfect te begeleiden en te adviseren voor het beschermen, diversifiëren, beheren en overdragen van uw vermogen. Het betreft dus in zekere zin een onmisbare stap voor het uitwerken van een aanbod op maat.

Al naargelang uw behoeften kan op basis van uw patrimoniale balans de expertise van de verschillende specialisten binnen BNP Paribas Fortis worden ingeroepen. Hun nauwe onderlinge samenwerking vormt de belangrijkste troef bij de verwezenlijking van uw doelstellingen, zowel nu als in de toekomst.

 

Contacteer het dichtstbijzijnde Private Banking Centre voor meer informatie

 

 

 

Alle details van dit product afdrukken