Discretionair beheer

U wilt het beheer van uw beleggingsportefeuille toevertrouwen aan een specialist en u geen zorgen maken over de dagelijkse opvolging van uw beleggingen? Dan is de dienst Discretionair beheer van BNP Paribas Fortis Private Banking voor u de ideale formule.

Wat is Discretionair beheer?

Bij een contract voor Discretionair beheer delegeert u de opvolging van uw portefeuille integraal aan beleggingsspecialisten. Beslissingen in uw portefeuille worden genomen conform het risico/rendementsprofiel dat u op voorhand samen met uw private banker hebt vastgelegd aan de hand van een vragenlijst.
 

Voordelen

 • Comfortabel: U profiteert van de deskundigheid van onze beleggingsspecialisten, maar hebt niet de zorg voor het dagelijks beheer van uw portefeuille.
 • Gediversifieerd: Uw beheerder neemt weloverwogen beleggingsbeslissingen op basis van gedegen financiële analyses, en streeft tegelijkertijd naar een optimale diversificatie.
 • Transparant: U blijft uw beleggingen van nabij opvolgen dankzij regelmatige contacten met uw private banker en verschillende informatieve publicaties.
 

Beleggingsrisico's

Beleggingen houden door hun aard een speculatie- en risicofactor in vanwege de onzekerheden van de financiële markten en financiële producten (alsook van de onderliggende waarden en/of emittenten).
BNP Paribas Fortis Private Banking gaat bij het verstrekken van beleggingsdiensten in de regel alleen een middelenverbintenis aan.
 
 

 

Meer informatie met betrekking tot het beleggingsrisico

 

 Ontdek in detail

 • Lijn aan Lijn beheer staat garant voor een gediversifieerde portefeuille met een selectie van individuele aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen. De portefeuille is opgebouwd volgens ons beleggingsbeleid en binnen het kader van het door u gekozen risico/rendementsprofiel. Fondsen kunnen daarbij worden gebruikt als diversificatiemiddel.
   
 • Portfolio Fund Management werd speciaal ontwikkeld voor beleggers die één dynamisch beheer wensen op basis van een nauwgezette en objectieve selectie van de beste beleggingsfondsen ter wereld.
   

  Één van de voorgestelde formules, het Portfolio Fund Management Asymmetric, streeft een dubbele doelstelling na: profiteren van koersstijgingen bij gunstige financiële markten en van de veiligheid van vastrentende beleggingen, vastgoed en/of cash wanneer de markten zich grillig gedragen of dalen.

 

Onze teams van professionals besteden al hun tijd aan het beheer van beleggingsportefeuilles. Elk kwartaal ontvangt u een geactualiseerde raming van de waarde ervan. Daarnaast ontvangt u ook meerdere informatieve publicaties. Ten slotte hebt u ook via PC banking een rechtstreekse en beveiligde toegang tot uw portefeuille.

 

Contacteer het dichtstbijzijnde Private Banking Centre voor meer informatie

 

 

 

Alle details van dit product afdrukken