Pro Pack

Een compleet uitgeruste formule, incl. de zichtrekening, de bankkaart en PC banking Pro. Pro Pack

Wat is Pro Pack?

Pro Pack is de complete formule voor professionelen. Pro Pack bevat een rekening met beheerskosten, een bankkaart, een abonnement op PC banking Pro en een rekeningverzekering (alleen voor natuurlijke personen). Pro Pack kan uitgebreid worden met extra's, zoals een kredietkaart of een formule voor verschillende gebruikers.

Voordelen van deze zichtrekening

Pro Pack is een zeer complete formule. In de driemaandelijkse bijdrage is het gebruik van een bankkaart inbegrepen. Dankzij Pro Pack krijgt u ook een gratis abonnement PC banking Pro waarmee u uw bankzaken online kan regelen. Natuurlijke personen genieten ook van een gratis rekeningverzekering.

Geld overschrijven, saldi controleren, bestanden naar uw boekhouding (ver-)zenden, zelf rekeninguittreksels uitprinten, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden van PC banking Pro, inclusief bij Pro Pack.

Houders van een Pro Pack betalen maar de helft van de normale prijs voor een Visa Business Blue kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding). Met Visa Business Blue regelt u al uw betalingen in binnen- en buitenland, in alle veiligheid.

Pro Pack groeit mee met uw onderneming. U kunt kiezen tussen Pro Pack Single voor 1 gebruiker of Pro Pack Multi tot 5 gebruikers. Met Pro Pack Multi kunt u tot 5 bankkaarten en 5 PC banking Pro-contracten zonder meerkost aanvragen. Verder kunt u tot 5 Visa Business Blue kredietkaarten aanvragen tegen halve prijs.

 

Brochure (pdf)

 

 

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie


Algemene voorwaarden (pdf)

Algemene voorwaarden rekeningverzekering (pdf)

 

 


Alle details van dit product afdrukken