BNP Paribas Fortis Prepaid card

De herlaadbare betaalkaart: even handig als een kredietkaart prepaid

Wat is de BNP Paribas Fortis Prepaid card?

De Prepaid Card is een herlaadbare betaalkaart van BNP Paribas Fortis. Het is een MasterCard, maar dan zonder het krediet. U zet er vooraf een bedrag naar keuze op en betaalt daarmee veilig en vlot overal ter wereld en op het internet.

Voordelen van deze betaalkaart

U kunt met de Prepaid Card gratis betalen, wereldwijd en online, in alle verkooppunten die MasterCard aanvaarden (behalve aan sommige parkeerautomaten, tolhuisjes, tankstations …). U kunt er ook geld mee afhalen aan automaten in het binnen- en buitenland (zie tarievenlijst voor kostprijs per verrichting).

Iedereen vanaf 15 jaar met een Welcome Pack, Comfort Pack of Premium Pack, kan op eenvoudige aanvraag gratis een Prepaid Card krijgen. Ook wie niet in aanmerking komt voor een kredietkaart, zoals studenten die nog geen eigen inkomen hebben. Voor minderjarigen dient de aanvraag te gebeuren door de ouders.

Met de Prepaid Card zult u nooit méér uitgeven dan u van plan was. U kunt immers alleen het bedrag spenderen dat u vooraf op uw kaart hebt gezet. U kiest zelf hoeveel u wilt opladen, vanaf 50 euro per herlaadbeurt tot 5.000 euro per jaar.

U kunt uw Prepaid Card 24/7 online beheren via uw User Account. Of nog handiger: mobiel met de app ‘BNP Paribas Fortis Prepaid', die u gratis kunt downloaden in de App Store, op Google Play, en op Windows Store. Zo kunt u bijvoorbeeld snel even uw saldo checken in de winkel, uw kaart herladen op reis of uw verrichtingen nakijken in uw luie zetel.

 

Video app Prepaid card

De Prepaid Card is beveiligd met een pincode. Kaart kwijt? Dan wordt uw saldo automatisch overgezet naar uw vervangkaart. Kaart gestolen? Dan kunt u ze meteen blokkeren via de app, via uw online User Account of door te bellen naar 02 250 16 01 (24/7 bereikbaar).
De kaart staat bovendien volledig los van uw zichtrekening.

De Prepaid Card heeft als enige van het BNP Paribas Fortis-gamma de nieuwste technologie in betalingssystemen namelijk contactless. Swipe met je kaart gewoon over het betaalsysteem.

Meer weten over de Prepaid card

De BNP Paribas Fortis Prepaid card is géén kredietkaart. Uw betalingen worden dus niet uitgesteld, maar gaan meteen van het bedrag op uw kaart af.

U wilt uw zoon of dochter tussen 15 jaar en 18 jaar financiële vrijheid geven maar toch een oogje in het zeil houden? Dan is de Prepaid card hét perfecte cadeau! Zo is ze bijvoorbeeld prima geschikt voor jongeren die zonder hun ouders op reis gaan of die in het buitenland gaan studeren.

  • Vraag uw kaart online aan.
  • Wij bellen u terug om uw aanvraag te valideren.
  • U krijgt een e-mail met een link om een User Account aan te maken en uw pincode te kiezen.
  • Binnen de 10 dagen nadat u uw User Account hebt aangemaakt en uw pincode hebt gekozen, ontvangt u uw kaart met de post.

 

Voor meer info, klik hier U verlaat de website van BNP Paribas Fortis..

 

 

 

Vergelijkbare producten

 

Wettelijke informatie

Algemene voorwaarden (pdf)Precontractuele voorwaarden (pdf) 

 


Alle details van dit product afdrukken