Premium Pack

Geniet bij uw zichtrekening de ruimste service tegen een vaste prijs Premium Pack

Wat is het Premium Pack?

Het Premium Pack is de all-in-zichtrekening voor uw dagelijkse bankzaken. Voor een vaste prijs per maand maakt u onbeperkt gebruik van al onze diensten, inclusief een persoonlijke dienstverlening in het kantoor, zowel voor dagelijkse verrichtingen als voor advies op maat. U kunt uw bijdragen terugverdienen met de Premium Bonus.

Voordelen van deze zichtrekening

In de vaste maandbijdrage van 5,75 euro zitten alle verrichtingen via PC banking, Easy banking, Phone banking en onze Self-automaten inbegrepen. U kunt ook zo veel verrichtingen als u wilt laten uitvoeren door een adviseur in het kantoor of via Phone banking (papieren overschrijvingen, geldafhaling aan het loket, cheque boeken, cheque uitgeven).

In de prijs van het Premium Pack zitten voor elke rekeninghouder een Gold-kredietkaart (mits aanvaarding aanvraag) en een prepaid betaalkaart per rekening inbegrepen. Die laatste is een herlaadbare betaalkaart, die gebruikt u zoals een kredietkaart, maar u laadt zelf op voorhand een bedrag op.

U kunt zonder meerprijs tot twee extra zichtrekeningen toevoegen aan uw pack. Mét alles erop en eraan: gratis rekeninguittreksels, bankkaarten, PC banking, Easy banking, ... Handig als u bijvoorbeeld een aparte rekening wilt voor uw vaste kosten, of een gezamenlijke rekening met uw partner.

Elk jaar kunt u tot 12 bonussen ter waarde van 1 maandbijdrage (5,75 euro) verdienen door producten en diensten van BNP Paribas Fortis te gebruiken. Zo kunt u uw Premium Pack grotendeels of zelfs volledig terugverdienen. U krijgt het totale bonusbedrag telkens in februari van het jaar nadien op uw rekening gestort.

Kaart verloren, gestolen of beschadigd? Dan krijgt u gratis een nieuwe kaart. Dat geldt zowel voor uw krediet- als uw bankkaarten.

 

 

 

Prijs

  • Het Premium Pack kost 5,75 euro per maand. Dat bedrag gaat telkens aan het begin van de maand automatisch van de hoofdrekening van uw Premium Pack.
  • Rekeninguittreksels zijn gratis via PC banking en via de uittrekselprinters in onze Selfs. Voor rekeninguittreksels via de post betaalt u de portkosten.
  • De kosten voor betalingen en geldafhalingen met uw bankkaart in België en in alle landen van de eurozone zitten inbegrepen in uw Premium Pack.

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

 

Algemene voorwaarden (pdf)

 

 

 

 

 

 


Alle details van dit product afdrukken