Premium Bonus

Verdien elk jaar tot 100% van uw Premium Pack terug Premium Bonus

Wat is de Premium Bonus?

De Premium Bonus is een getrouwheidsprogramma voor klanten met een Premium Pack. Het omvat 12 producten en diensten die elk recht geven op de terugbetaling van 5,75 euro (= maandbijdrage voor het Premium Pack).

Voordelen van dit getrouwheidsprogramma

Op het einde van het jaar bekijken we hoeveel bonussen u in de loop van het jaar verworven hebt. U krijgt telkens een bonus als u op 31 december:

 1. minstens 12 keer betaald hebt met uw MasterCard Gold;
 2. minstens 12 keer Easy banking gebruikt hebt;
 3. minstens 50 euro per maand gespaard hebt met een doorlopende spaaropdracht;
 4. minstens 30 euro per maand gestort hebt in Flexinvest;
 5. het fiscaal aftrekbare maximumbedrag gestort hebt voor pensioensparen;
 6. een verzekering Top Woning hebt. 
  Top Woning is een brandverzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. De algemene voorwaarden van dit product zijn beschikbaar op de pagina “Top Woning”;
 7. een minderjarig kind hebt dat minstens 12 verrichtingen gedaan heeft met zijn of haar Welcome Pack;
 8. minstens 30 euro per maand gestort hebt in een beleggersverzekering Junior Invest Plan of een Junior Future Plan, levensverzekeringen van tak 21 van AG Insurance;
 9. een Effectenrekening of beleggingsverzekering(en) hebt ter waarde van minstens 30.000 euro;
 10. een Energiekrediet hebt;
 11. een Autoverzekering hebt.
  BA AUTO is een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. De algemene voorwaarden van dit product zijn beschikbaar op de pagina “Autoverzekering”;
 12. een Europ Assistance Jaarcontract hebt.
  Het Jaarcontract is een bijstandsverzekeringscontract naar Belgisch recht, gecommercialiseerd door Europ Assistance en aangeboden door BNP Paribas Fortis. De algemene voorwaarden van dit product zijn beschikbaar op de pagina “Europ Assistance Jaarcontract”.

Door onze 12 meest gangbare producten en diensten te gebruiken, spaart u vanzelf bonussen bijeen. De som van de bonussen verworven in het lopende jaar, wordt in februari van het jaar nadien op uw rekening gestort. Zo kunt u uw Premium Pack elk jaar opnieuw grotendeels of zelfs volledig terugverdienen.

Stel: uw Premium Pack gaat pas in juli van dit jaar van start. Dan kunt u meteen al bonussen verdienen voor de maanden juli tot en met december. U krijgt een twaalfde van het bonusbedrag voor elke maand dat u uw Premium Pack had. De maand waarin u startte, telt trouwens mee als een volledige maand.


 

Vergelijkbare producten

 

 

Algemene voorwaarden (pdf)

 


 

 

 

Vergelijkbare producten

 

 

Algemene voorwaarden (pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken