Mastercard Business Silver

Meer betaalcomfort met Mastercard Business Silver MasterCard Business Silver

Wat is Mastercard Business Silver?

Het beheer van de professionele uitgaven kan leiden tot veel administratie. Tenzij u een beroep doet op deze kredietkaart voor professioneel gebruik. Naast het gemakkelijke beheer geniet u van een uitvoerige bijstand voor uzelf en uw gezin tijdens alle reizen naar het buitenland.

Voordelen van deze kredietkaart

Al uw beroepsuitgaven worden verrekend op één rekening en kunnen in één keer geboekt worden als algemene kosten. U krijgt maandelijks een afrekening met een helder overzicht van alle uitgaven zodat u uw betalingsbewijzen niet langer hoeft bij te houden.

Houders van een Mastercard Business Silver en hun gezinsleden genieten een uitgebreide reisbijstand bij ziekte, ongeval, overlijden, diefstal,… als de reissom betaald is met deze kaart.

 

De Comfort bijstandsdiensten is een verzekeringsproduct van Inter Partner Assistance. De vennootschap Bank Card Company is nemer van deze verzekering voor rekening van BNP Paribas Fortis, uitgever van de Visa Business Silver- en Mastercard Business Silver-kaarten. Dit collectieve verzekeringscontract naar Belgisch recht is jaarlijks verlengbaar. De automatische aansluiting van de houder van een verzekerde kredietkaart eindigt, ook voor reeds betaalde goederen, bij niet-vernieuwing van de verzekerde kredietkaart, bij opzegging van de verzekerde kredietkaart en bij beëindiging van het verzekeringscontract van de verzekeringsnemer bij de Verzekeraar, om welke reden ook.

 

Wat zijn de voornaamste gedekte risico's?

 • Bijstand aan personen bij ziekte of verwonding met mogelijkheid tot repatriëring van de verzekerde naar een verpleegdienst in België dicht bij de woonplaats of naar de woonplaats, afhankelijk van het geval.
 • Bij overlijden van een verzekerde tijdens een verblijf in het buitenland als gevolg van een ziekte of ongeval staat Visa – Mastercard Comfort in voor:

hetzij :

a) de organisatie en de kosten van de repatriëring of het vervoer van het stoffelijk overschot van de plaats van overlijden tot de plaats van bijzetting in België;
b) de kosten van de post-mortembehandeling, de kisting, de kist tot een bedrag van 495,79 euro;

hetzij de kosten van de begrafenis ter plaatse, beperkt tot het bedrag waartoe Visa – Mastercard Comfort zou gehouden zijn bij repatriëring.

 

Welke risico's zijn o.a. niet gedekt?

 

Er is geen dekking voor:

 • Reisannulering: ingeval van reizen in het kader van beroeps- of handelsactiviteiten.
 • Aankoopgarantie: bij gewoon verlies of verdwijnen van het verzekerde goed.
 • Aankoopgarantie internet: niet-levering van het verzekerde goed door staking bij de post of de koerierdienst.
 • Frauduleus gebruik voortvloeiend uit een opzettelijke fout of medeplichtigheid van de verzekerde of het bij elkaar en/of niet beveiligd bewaren van de verzekerde kredietkaart en de geheime code ervan.

 

Bovenstaande lijsten zijn niet-beperkend. De exacte omvang van de waarborgen, beperkingen en aansluitingsvoorwaarden vindt u in de algemene voorwaarden van dit product, die gratis verkrijgbaar zijn in uw kantoor. U vindt ze ook hieronder. Voor een offerte kunt u terecht in uw kantoor, of kunt u het Easy Banking Centre bellen op het nummer 02 762 60 00.

 

Inter Partner Assistance nv – Louisalaan 166, 1050 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0415 591 055– www.ip-assistance.be

Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0487 voor toeristische verzekeringen onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

 

BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG Insurance nv.

 

Klachten kunnen worden ingediend bij de dienst Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel, fax: 02 228 72 00. U kunt uw klacht ook bezorgen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Tel.: 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 – www.ombudsman.as

 • Word lid van de ‘Avis Preferred Club' en geniet van talrijke kortingen en voordelen: tot 35% korting op het te betalen huurbedrag, eenvoudigere administratie, exclusieve service. Schrijf u hier in. popup
 • Word vandaag nog lid van de ‘Hertz Gold Plus Rewards' en profiteer van talrijke voordelen: snellere service op meer dan 1.000 locaties wereldwijd, geen wachtrij meer aan de balie in meer dan 60 van de drukste luchthavens ter wereld, gereserveerde parkings,…. Schrijf u hier in. popup
 • Dankzij het getrouwheidsprogramma ‘Spaar en Pluk', geniet U het hele jaar door van exclusieve promoties en kortingsbonnen ter waarde van 5 EUR, in te ruilen bij onze commerciële partners. Schrijf U dus vandaag nog in. popup

Meer weten over Mastercard Business Silver

MasterCard Business Silver wordt wereldwijd aanvaard en is veilig. De kaart kan gebruikt worden bij alle geldautomaten waarop het logo van ‘MasterCard' is afgebeeld. Indien U naar de Verenigde Staten reist, een wagen huurt of een cruise maakt op een schip dat vaart onder Amerikaans vlag, vergeet dan niet om eerst uw MasterCard te laten deblokkeren.

 

 

Reageer meteen!

1. Bel CARD STOP op +32 (0)70/344 344. CARD STOP is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar.

2. Breng de lokale politie zo snel mogelijk op de hoogte van het verlies/de diefstal.

Lees verder

Geldopvraging aan geldautomaten:

620 EUR/4 dagen.

1.250 EUR/7 dagen.

2.500 EUR/maand.

Betalingen in handelszaken:

2.500 EUR/maand.

Om uw limiet aan te passen, neemt u contact op met uw agentschap.

 

Mastercard website

Vergelijkende tabel van kredietkaartverzekeringen (pdf)

 

 

 

 

 

 

Vertrekt u op reis? Beperkingen i.v.m. uw kredietkaart.

 

Online openstellen

Prijs

 • Jaarlijkse bijdrage: 46 EUR
 • Transactiekosten voor geldopvraging aan geldautomaten
  • In België en de eurozone: vaste kost van 4 EUR en 1% van het afgehaalde bedrag ;
  • Buiten de eurozone: vaste kost van 4 EUR en wisselkosten van 1,60% van het afgehaalde bedrag.
 • Transactiekosten voor betalingen in handelszaken
  • In België en de eurozone: gratis;
  • Buiten de eurozone: wisselkosten van 1,60%.

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

 

Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.


Algemene voorwaarden (pdf)Algemene voorwaarden geldig tot 01/02/2017 (pdf)Algemene voorwaarden geldig tot 01/02/2017 (pdf)Business Silver: algemene voorwaarden verzekeringen (pdf)

Alle details van dit product afdrukken