Hello Prepaid card

Wereldwijd veilig en makkelijk betalen met de Hello Prepaid cardHello Prepaid card

Wat is de Hello Prepaid card ?

De Hello Prepaid card is de herlaadbare betaalkaart die gratis inbegrepen zit bij Hello4You. Het is een MasterCard, maar je kunt er niet mee onder nul gaan. Je zet er vooraf een bedrag naar keuze op en betaalt daarmee veilig en vlot overal ter wereld en op het internet.

Voordelen van deze betaalkaart

De Hello Prepaid card is gratis voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Je kunt ze aanvragen in elk kantoor van BNP Paribas Fortis of bij het Hello Team op 02 433 41 21, op werkdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Met je Hello Prepaid card betaal je even makkelijk als met een kredietkaart. Je kunt ze overal ter wereld gebruiken in de miljoenen verkooppunten die MasterCard aanvaarden: in winkels, hotels, restaurants … én op het internet.

De Hello Prepaid card is een herlaadbare betaalkaart, geen kredietkaart. Je bepaalt zelf volgens jouw budget welk bedrag je op je kaart zet en je kunt alleen dat bedrag uitgeven. Zo komt je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Je herlaadt je kaart online in je persoonlijke User Account. Of nog handiger: mobiel met de app ‘Hello bank! Prepaid', die je gratis kunt downloaden in de App Store, op Google Play, en op Windows Store. Zo kun je bijvoorbeeld snel even je saldo checken in de winkel, je kaart herladen op reis of je verrichtingen nakijken in je luie zetel.

Een betaalkaart is veiliger dan cash geld op zak. Kaart kwijt? Dan wordt je saldo automatisch overgezet naar je vervangkaart. Kaart gestolen? Wees gerust, de dief kan geen geld van je rekening halen. De kaart is immers niet gekoppeld aan je zichtrekening. En uiteraard is ze beveiligd met een geheime code.

 

Video app Prepaid card

 

Prijs

  • De Hello Prepaid card is gratis voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Voor de vervanging van een verloren of gestolen kaart betaal je 8 euro.
  • Voor betalingen en geldafhalingen in vreemde munten betaal je 1,60 % wisselkosten.

Wettelijke informatie

Hello Prepaid card - Algemene voorwaarden (pdf)Hello Prepaid card - Tarievenlijst (pdf)
Hello Prepaid card - Precontractuele informatie (pdf)

Alle details van Hello4You afdrukken