Filtrering

Sneller over uw geld beschikken dankzij Filtrering Filtrering

Wat is Filtrering?

Filtrering is een techniek waarbij het bedrag van een overschrijving in opdracht van een andere BNP Paribas Fortis -klant en oorspronkelijk bestemd voor een rekening bij een andere bank automatisch in het credit van één van uw BNP Paribas Fortis -rekeningen wordt geboekt. Zo beschikt u sneller over uw geld, wat uw kasbeheer ten goede komt.
 

Voordelen van Filtrering

Als ondernemer hebt u in de loop der jaren verschillende rekeningen bij diverse banken. U kunt de overschrijvingen van klanten gratis centraliseren bij BNP Paribas Fortis. Resultaat: u beschikt sneller over uw geld en vergemakkelijkt het beheer ervan.
Het geld dat uw klant wil overschrijven naar één van uw andere banknummers, komt automatisch op uw BNP Paribas Fortis- rekening terecht. De klant merkt hier niets van op zijn rekeninguittreksel.

 

 

Meer weten over Filtrering

Stap 1: Uw BNP Paribas Fortis klant betaalt een overschrijving op één van uw andere banknummers.
Stap 2: We boeken het geld over naar uw BNP Paribas Fortis rekening.
Stap 3: Het geld is onmiddellijk beschikbaar op uw BNP Paribas Fortis rekening.

Filtrering is mogelijk voor alle betalingen, behalve lonen, dringende betalingen en stortingen van sociale secretariaten.

De heer Peeters is een trouwe klant van garage Janssens en van BNP Paribas Fortis. Hij doet zijn betalingen al jaren op het vertrouwde rekeningnummer van Garage Janssens.
Onlangs opende garagehouder Janssens een professionele rekening bij BNP Paribas Fortis waarop hij graag al zijn zakelijke tegoeden wil centraliseren. Garage Janssens kan, via filtrering, het geld dat de heer Peeters op zijn vertrouwde rekeningnummer stort, rechtstreeks op deze BNP Paribas Fortis- rekening laten boeken zonder dat de heer Peeters er iets van merkt.

U moet over een professionele rekening beschikken en het contract Filtrering ondertekenen.

 

 

Vergelijkbare producten

 


Alle details van dit product afdrukken