Cash deposit

Makkelijker geld storten met Cash depositCash deposit

Wat is Cash deposit?

In een Cash deposit automaat kunt u eurobankbiljetten deponeren. De automaat telt die en stort het bedrag op de gekozen rekening. De Cash deposit in de Selfs zijn toegankelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, 7 dagen op 7.

Voordelen van Cash deposit

Een Cash deposit machine staat in een beveiligde Self-ruimte die open is van 6 uur 's ochtends tot 23 uur ‘s avonds. U kunt uw bankbiljetten dus buiten de openingsuren van het kantoor brengen, bijv. na sluitingstijd van uw zaak. U heeft alleen uw bankkaart nodig.

U hoeft het geld niet te sorteren, de automaat gaat hun geldigheid na en vraagt u het bedrag te bevestigen. U krijgt vervolgens een ontvangstbewijs. Uw storting verschijnt even snel op uw rekening als wanneer u de biljetten via het loket zou bezorgen. Met een Cash deposit machine bent u evenwel niet gebonden aan de kantooruren.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Cash deposit machine, u kan dus zoveel stortingen doen als u wil.

Een Cash deposit machine heeft duidelijke, gebruiksvriendelijke aanraakschermen die werken via dezelfde logica zoals de andere automaten.

U kunt geld ook laten storten door één (of meerdere) medewerker(s). Het enige dat u hoeft te doen, is hem of haar een depositokaart te bezorgen. Daarmee kunnen ze geld storten, maar niet afhalen.

 

 
 

  

Vergelijkbare producten


Alle details van dit product afdrukken