Eén gesprekspartner, omringd door een team van experts

Uw private banker wil de unieke, bevoorrechte gesprekspartner zijn voor al uw vragen, een partner die u in alle omstandigheden bijstaat.

 

Hij of zij wordt ondersteund door een team van experts:

 

  • estate planners analyseren uw globale vermogen vanuit een juridische en fiscale invalshoek. Zij waken over een harmonieuze toewijzing van het beschikbare vermogen. Zij helpen u ook bij uw successieplanning;
  • beleggingsspecialisten die van kortbij uw beleggingen opvolgen in het licht van de kleinste bewegingen op de beurzen en immobiliënmarkt.

  

Een bevoorrechte relatie

 

Door aandachtig te luisteren naar uw behoeften en uw situatie uiterst nauwkeurig te analyseren, leggen we de basis voor een betrouwbare en duurzame relatie. Naar keuze: in persoonlijke face-to-face gesprekken of via het Private Banking Centre by James:

 

  • In de klassieke versie ontmoet u uw private banker in het Private Banking Centre, bij u thuis of zelfs in het kantoor van BNP Paribas Fortis in uw buurt.
  • Via het Private Banking Centre by James kan u vanaf nu ook kiezen om in contact te staan met uw private banker via digitale kanalen. Het Private Banking Centre by James heeft ook een uitgebreide bereikbaarheid: het is geopend op weekdagen van 7u. tot 22u. en op zaterdag van 9u. tot 17u.
    De ideale formule dus voor personen met een drukke agenda, of voor wie vaak in het buitenland verblijft en nauwelijks tijd heeft voor het beheer van zijn/haar vermogen.

 

Lees meer over het Private Banking Centre by James 

 

Andere expertisedomeinen

 

  

 


Afdrukken