Aanmelden

login white

Geen kaartlezer nodig om u aan te melden. U logt snel en veilig in met het persoonlijk, strikt en geheim paswoord uit uw Easy banking contract. Er is wel een elektronische handtekening met de kaartlezer vereist voor overschrijvingen naar nieuwe begunstigden, om uw gegevens maximaal te beschermen. Om inloggen met paswoord extra veilig te maken, registeren we de karakteristieken van uw smartphone of tablet.

Zoomit

zoomit

Zoomit is een gratis dienst om facturen rechtstreeks in Easy banking te ontvangen. Erg handig, want Zoomit vult het overschrijvingsformulier vooraf voor u in. Zo betaalt u uw facturen snel en makkelijk in één klik. Waar u ook bent: in de trein, op de luchthaven, in de wachtkamer van de tandarts …

Easy Transfer

p2p white

Met deze functie doet u heel eenvoudig overschrijvingen tot 250 euro naar … een gsm-nummer! Easy transfer koppelt voor u gsm-nummers aan rekeningnummers. Zo hoeft u nooit rekeningnummers op te zoeken. Handig om bijvoorbeeld tijdens een avondje-uit met vrienden meteen de restaurantrekening te vereffenen.
Voor meer info over Easy transfer, klik hier