Bepaal het beleggersprofiel van uw onderneming

Wilt u met de middelen van uw onderneming beleggen? Dan vaart u het best een beleggingskoers die aangepast is aan het ritme en de noden van uw bedrijf. Een koers die rekening houdt met uw beschikbare middelen en met uw zin voor avontuur of zekerheid.

Daarom beginnen we uw beleggingsparcours altijd met een vragenlijst. Die leert ons heel wat over de financiële slagkracht van uw onderneming, uw toekomstplannen en doelstellingen, en uw profiel. Want die zijn van groot belang bij de keuze van beleggingsproducten.

Een voorsmaakje: onze 5 beleggersprofielen

Na het bestuderen van uw antwoorden en een goed gesprek brengen we u onder in een van onze vijf categorieën. We zoeken dan aangepaste producten die bij de beleggingsstrategie van uw onderneming passen.

De conservatieve belegger

U mijdt risico. Kapitaalbescherming gaat boven alles. Daarom schrikken beursaandelen en beweeglijke obligaties u af. U voelt zich veel beter bij beleggingen met een gegarandeerd of goed voorspelbaar rendement. Voor informatie over die beleggingen vertrouwt u op een adviseur.

De defensieve belegger

U mikt op zekerheid. Veilige, vastrentende waarden genieten uw voorkeur, maar u bent niet bang van een aandelenfonds of een beursaandeel met aanzien. U vertrouwt uw adviseur en gaat voort op de publieke opinie.

De neutrale belegger

U compenseert beleggingsrisico's door ver vooruit te kijken. Aandelen en volatiele investeringen zijn goed voor extra rendement, zolang ze in balans zijn met uw veilige en vastrentende waarden aan de andere kant. U bent niet bang van een tijdelijk dipje in uw portefeuille.

De dynamische belegger

U durft te vertrouwen op uw eigen kennis. U volgt de beursinformatie, investeert graag in aandelen en kiest vooral voor prestatiegerichte producten. U weet dat koersdalingen deel uitmaken van uw portefeuille.

De agressieve belegger

U gaat resoluut voor hoog rendement. U zoekt en vindt overal relevante beursinfo, gaat voor een optimale spreiding van uw portefeuille en kiest graag speculatieve aandelen. Groeilanden en risicovolle sectoren trekken uw

Voor elke onderneming die wil beleggen hebben we interessante producten en diensten ontwikkeld.

 
Bepaal het beleggersprofiel van uw onderneming

 

Afdrukken