Ontwikkelingen van de financiële markten

Transparante informatie over de financiële actualiteit

 

Beurzen, economische en financiële statistieken, aandelen en obligaties, beleggingsstrategieën, monetair beleid, eurozone, opkomende economieën, groeiverwachtingen ... Klinken al deze termen u vertrouwd in de oren? Wilt u de financiële activiteit van nabij volgen?

 

Publicaties

Markets Daily

Een belangrijke gebeurtenis op de markten? Onze specialisten volgen voor u bijna 200 Belgische en internationale aandelen. Elke dag bezorgen zij u hun aanbevelingen.

Markets daily

Meer informatie


Invest News

Onze specialisten zullen u elf maal per jaar hun visie op de financiële wereld geven. Na de ontleding van de economische en de marktactualiteit, bespreken ze voor u de opportuniteiten die u kunt benutten en de te vermijden valkuilen.

Een magazine exclusief voorbehouden voor onze Private Banking-cliënten.

Meer informatie

 

 

Markets Weekly

 

Elke week wordt de actualiteit op de markten becommentarieerd door de specialisten van BNP Paribas Fortis Private Banking. Ze overlopen de mondiale situatie op de financiële markten, bespreken interessante aandelen of aandelen met een aanzienlijke op- of neerwaartse beweging, en geven hun punctuele kijk op obligaties en de obligatiemarkt. Er wordt ook regelmatig een "hot" thema uitgewerkt waar beleggingsopportuniteiten aan vasthangen.

Bent u cliënt, dan volstaat het om u aan te melden op de website.