Onmisbaar

Onmisbaar
Onmisbare

Het is erg belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met onze ‘onmisbare verzekeringen' bent u zeker dat alvast de belangrijkste risico's verzekerd zijn. Plus kunt u rond die basiszekerheid extra accenten plaatsen naargelang uw persoonlijke situatie.

 

Woningverzekering

 

Van een barst in uw keramische kookplaat tot een uitslaande brand, van een lekkende leiding tot een overstroming die de straat en uw huis blank zet … u kunt maar beter beschikken over de veelzijdigste brandverzekering.

 

Meer info

 

Familiale verzekering

 

Eén moment van onoplettendheid en de schade kan aanzienlijk zijn. Voor schade waar uw aansprakelijkheid of die van uw gezinsleden in het geding is, kunt u gelukkig rekenen op een veelzijdige familiale verzekering.

 

 

Meer info

 

Auto

 

De autoverzekering is wettelijk verplicht.

Maar niet alle verzekeringen doen hetzelfde of verzekeren evenveel.

Met een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto hebt u de zekerheid dat u goed zit, ook in het drukste verkeer.

 

Meer info

 

Schuldsaldoverzekering

 

Een nieuwbouw, een aankoop of een ingrijpende verbouwing. Daarvoor neemt u een krediet. Maar hoe moet het verder met de nabestaanden als de kredietnemer/kostwinner in de looptijd van het krediet zou overlijden? Met een schuldsaldoverzekering zijn ze zeker dat die kredietverplichtingen wegvallen. Geheel of voor het grootste deel. Een hele geruststelling.

 

Meer info