Bijstand in het buitenland

De alarmcentrale die instaat voor het toezicht van uw woning slaagt er niet in om uw zoon te bereiken, terwijl hij aangeduid werd als contactpersoon tijdens uw afwezigheid. Uw echtgenote was iets te enthousiast op de skipiste en heeft een been gebroken, waardoor uw verblijf in Cortina d'Ampezzo in het water dreigt te vallen. Wij willen dat u een geslaagde vakantie beleeft, zonder donkere wolken die de hemel verstoren.

 

Bescherm uw gezin met Europ Assistance

Bij een ongeval in het buitenland wordt u al snel geconfronteerd met onvoorziene en vaak moeilijke situaties. Soms moet u bij een gezondheidsprobleem een lokale specialist raadplegen, naar de spoeddienst van een ziekenhuis gaan of zelfs gerepatrieerd worden. Met een Bijstandsverzekering van Europ Assistance vertrekt u met een gerust gemoed op vakantie, al deze problemen zijn immers voorzien en gedekt.

 

Bescherming voor uw (vakantie)huis: woningverzekering

Ook wanneer u met vakantie bent, kan het stormen. En een omgevallen boom of een zware hagelbui zijn al flink vervelend als u gewoon thuis bent. Bent u niet in de buurt? Dan loopt de schade nog sneller op. Gelukkig steekt uw Top Woning daar een stokje voor:

  • Uitgebreide waarborg tegen allerlei oorzaken van woningschade.
  • Bijstand voor gezinsleden die een oogje in het zeil houden.
  • Dekking van schade aan uw vakantieverblijf.

 

Bescherming voor uw auto

Komt u onderweg met panne te staan? Dan kan dat uw hele vakantie verpesten. En een ongeval is nog vervelender. Met de Europe Assistance Bijstandsverzekering vermijdt u dat uw vakantie door die kleine ongelukken helemaal in het water valt:

  • U blijft altijd mobiel, waar ook ter wereld.
  • Pechverhelping is altijd in de buurt.
  • U krijgt extra bijstand bij ongelukken.

 

Heeft u bij ons een Autoverzekering? Dan biedt onze Top Bijstand (bijstand voertuig en personen) een volwaardig alternatief aan een zeer competitieve prijs.


 
 
Reizen met een gerust gemoed

  

Afdrukken