Het zoeken van producten of diensten bestemd voor cliënten van de Private Bank

Bent u een cliënt of potentiële cliënt van de Private Bank? Indien u over een bepaald vermogen beschikt, maakt u zeker aanspraak op gepersonaliseerde diensten. U hebt, terecht, specifieke behoeften en verwachtingen voor het beheer van uw vermogen. U verlangt van uw bank een globale begeleiding die garant staat voor de onderlinge samenhang van de verschillende onderdelen van uw vermogen (financiële activa, vastgoed, participaties in familiebedrijven, een kunstcollectie ...).

 

BNP Paribas Fortis Private Banking staat u terzijde. Uw persoonlijke private banker waakt over de verdediging van uw belangen en biedt u een gepersonaliseerde begeleiding die afgestemd is op uw persoonlijke en professionele situatie.

 

Welkom bij BNP Paribas Fortis Private Banking

Proactief luisteren naar de klant, dat is de filosofie van onze Private Bank ...

 

Wij proberen oplossingen op maat aan te bieden voor uw talrijke noden, gaande van eenvoudige behoeften zoals het gebruik van uw bankkaarten tot de meer complexe zoals het beheer van uw vermogen.

 

Om onze relatie concreet vorm te geven, wordt er een Patrimoniale overeenkomst, afgesloten. Met deze overeenkomst, die regelmatig wordt bijgestuurd in functie van uw persoonlijke en professionele situatie van dat moment, biedt de Private Bank een antwoord op al uw reële behoeften.

 

Lees meer over de globale patrimoniale aanpak

 

Vermogensstructurering, een van de kerncompetenties van de Private Bank

Een van de belangrijke werkdomeinen van de Private Bank is vermogensstructurering, met strategieën voor de optimalisering, diversificatie en/of overdracht van uw vermogen. Onze vooropgestelde benadering is gebaseerd op knowhow binnen verschillende domeinen: huwelijkscontracten, schenkingen, controlestructuren, internationale fiscaliteit, kredieten, verzekeringen …

 

Meer informatie

 

Voor een efficiënt beheer van uw beleggingsportefeuille

Onze financiële specialisten, zowel in België als in het buitenland, volgen van nabij de beurzen en de bewegingen op de wereldmarkten. Bij BNP Paribas Fortis bent u op die manier verzekerd van een optimaal beheer van uw portefeuille in functie van uw beleggersprofiel en beleggingsdoelstellingen.

 

Meer informatie

 

Er meer over weten

Wilt u meer weten over de gespecialiseerde producten en diensten voor Private Banking cliënten? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze private bankers.

 

Meer informatie

 

 
BNP Paribas Fortis Private Banking

 

Afdrukken