Een globale patrimoniale benadering voor een aanbod op maat

U bent op zoek naar gepersonaliseerd vermogensadvies vanuit uw specifieke situatie, professioneel of privé? Dankzij haar globale patrimoniale benadering werkt BNP Paribas Fortis Private Banking antwoorden uit die aangepast zijn aan uw specifieke behoeften. Voor haar nieuwe cliënten wordt de relatie met de Private Bank bovendien in een raamovereenkomst gegoten, de Patrimoniale overeenkomst, die in detail onze engagementen aangeeft.

 

Een precieze diagnose van uw patrimoniale situatie vormt het uitgangspunt van deze relatie. Deze zogenaamde patrimoniale balans is gebaseerd op een volledige analyse van uw situatie, zowel professioneel als privé, alsook de structuur van uw vermogen en uw inkomsten.

 

Meer informatie

 

Dossiers

Uw Private Bank

Uw private banker is uw gesprekspartner bij uitstek voor alle financiële diensten en adviezen door BNP Paribas Fortis Private Banking. Hij begeleidt u bij alle stappen van uw leven en kan hiervoor een beroep doen op de talrijke specialisten van de Groep BNP Paribas.

Meer informatie


Vermogensstructurering

Uitgaande van een patrimoniale balans – uitgewerkt op basis van een grondige analyse van uw persoonlijke en professionele situatie – zal uw private banker u adviseren inzake de beste manier om uw vermogen te structureren.

Vermogensstructurering

Meer informatie

 

Investeringen

Een correct gediversifieerde portefeuille samenstellen en opvolgen, er het beleggingsrisico van evalueren en beheren … het blijft een hele uitdaging, voor elke belegger. Wij zien er op toe dat uw patrimoniale en financiële strategie wordt geïmplementeerd, rekening houdend met uw voorkeuren.

Investeringen

Meer informatie


Kredieten

Staat u voor een onverwachte uitgave of plant u een belegging op lange termijn, maar raakt u liever niet aan uw liquide middelen? Dan stellen wij tal van financieringsoplossingen tot uw beschikking. Dankzij de globale patrimoniale benadering kunnen uw kredietbehoeften regelmatig opnieuw worden bepaald.

Meer informatie

 

  

Verzekeringen

Uw dierbaren en uw vermogen beschermen, ook dat is een volwaardig onderdeel van een globale vermogensaanpak. U krijgt niet alleen toegang tot een aantal onmisbare beleggingsproducten, we bepalen ook samen de optimale dekking van uw specifieke risico's.

Assurances

Meer informatie


Dagelijkse bank

In het kader van de globale patrimoniale benadering kunt u genieten van het voordelige aanbod van de Private Bank. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk het beheer van uw rekeningen en het gebruik van uw betaalkaarten.

Meer informatie