Patrimoniale Overeenkomst

U weet op elk moment wat u aan uw Private Bank hebt. Al onze engagementen staan immers gedetailleerd beschreven in de Patrimoniale Overeenkomst. Deze overeenkomst is meteen uw gepriviligieerde ingang tot alle diensten en mogelijkheden die de Private Bank zo uniek maken.

 

Patrimoniale Overeenkomst 

Duidelijke engagementen …

De Patrimoniale Overeenkomst is een contract. Aan de hand hiervan weet u heel precies wat u van onze Private Bank mag verwachten. Zo beschrijft zij o.a. het type vermogensbeheer waarvoor u gekozen hebt, de manieren waarop wij contact kunnen opnemen enz.


Inclusief alle diensten voor dagelijks bankieren

De Patrimoniale Overeenkomst geeft u ook toegang tot een specifieke comfortformule voor dagelijks bankieren, incl. een aantal persoonlijke oplossingen op maat.

 

Inclusief een Patrimoniale Balans

Als onderdeel van de Patrimoniale Overeenkomst realiseert uw private banker samen met u een persoonlijke Patrimoniale Balans. Zo beschikt u over een perfecte inventaris van uw vermogen. Met daarin o.a; een overzicht van de activa en passiva, informatie over de familiale structuur, de structuur van de (familiale) onderneming, belangrijke clausules uit het huwelijkscontract enz. De Patrimoniale Banlans is een onmisbaar instrument van een objectieve, doelgerichte vermogensplanning.

Meer informatie

 

Contacteer het dichtstbijzijnde Private Banking Centre voor meer informatie