Diverse uitgaven

 
Mijn reizen financieren

Reizen is niet goedkoop: vliegtickets, hotels, excursies,... En als u ter plaatse bent, wilt u natuurlijk geen enkele kans laten liggen om een unieke ervaring te missen. Ook dat kan uw budget flink onder druk zetten. Wij vinden dat uw vakantie vooral ontspannend moet zijn. Zonder geldzorgen. Precies voor die gemoedsrust zorgen wij.

 

Zorg voor een ruim vakantiebudget

U weet hoe het gaat: u hebt een mooi hotel geboekt en hebt uw excursies op voorhand vastgelegd. Maar ter plaatse beslist u om toch nog een handvol leuke plekjes te bezoeken. Resultaat: u gaat flink boven uw budget. Dat is niet erg. Tenminste, als u genoeg geld op uw rekening hebt staan. Anders eindigt uw vakantie gegarandeerd in mineur.
Met een lening op afbetaling kunt u al vanaf 1.250 EUR lenen, ook voor vakantiekosten. Speelt u graag op zeker? Verzeker dan uw lening tegen onvoorziene omstandigheden.

 

Bereid u voor op onvoorziene kosten

Kampt u op reis plots met een grote extra kost? Dan kan die een aardige hap uit uw vakantiebudget nemen en uw reisenthousiasme flink temperen. Tenzij u zich goed hebt voorbereid en op voorhand een kredietlijn hebt geopend:

 

vakantie

 

 

Let op, geld lenen kost ook geld