BNP Paribas Fortis in een oogopslag

Sinds mei 2009 maakt Fortis Bank deel uit van BNP Paribas. Onder de commerciële benaming BNP Paribas Fortis brengt de bank een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België.

 

Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, voor publieke instanties en voor financiële instellingen. Daarbij kan zij tevens putten uit de vakspecialiteiten van het internationale netwerk van de Groep BNP Paribas.

 

BNP Paribas, een leidende Europese financiële groep van wereldformaat, is de grootste depositobank in de eurozone en behoort volgens Standard & Poor's tot de zes meest solide banken wereldwijd. De groep telt 200.900 medewerkers in 84 landen.

 

Herman Daems is voorzitter van de Raad van Bestuur van BNP Paribas Fortis. Maxime Jadot is CEO.

 

Meer over BNP Paribas Fortis België Gedragscode in klantenrelaties (pdf)

Gedragscode bij woonkredieten (pdf) Gedragscode over reclame (pdf)

FATCA - Foreign Account Tax Compliance Act

Gedragscode in verzekeringszaken (pdf)Algemene bankvoorwaarden (pdf) AEOI - Automatic Exchange of information (pdf) Samenvatting van het beleid van BNP Paribas Fortis inzake belangenconflicten (pdf) Belangenconflictenbeleid AG Insurance (pdf)Samenvatting van het beleid van BNP Paribas Cardif België inzake belangenconflicten (pdf) Samenvatting van het beleid van Europ Assistance inzake belangenconflicten (pdf)
 
BNP Paribas Fortis in een oogopslag


Afdrukken