Medische beroepen

Medische beroepen
Medische beroepen

U bent actief in de medische sector als dokter, apotheker, tandarts, kinesitherapeut of dierenarts? U hebt dan ook specifieke noden die vragen om een aangepaste dienstverlening.

Advies en service in elke fase van uw carrière

Ik ben kandidaat-arts

Welkom in het beroepsleven! Als kandidaat hebt u een speciaal statuut die verschillende financiële keuzes met zich meebrengen.

Hierbij kunt u telkens rekenen op een eigen adviseur vrije beroepen.

 

Ontdek hier ons aanbod voor kandidaat-artsen.

 

Ik open mijn praktijk

U start voor eigen rekening. Ons Jonge ondernemers-aanbod bestaat uit bancaire voordelen van BNP Paribas Fortis en een uitgebreid aanbod van onze externe partners:

  • Aanbod van de bank voor starters*: als starter in een medisch beroep geniet u een gratis basispakket voor uw dagelijkse bankzaken, u geniet ook voordelige tarieven voor kredieten en verzekeringen.
  • Aanbod van partners voor starters*: BNP Paribas Fortis biedt u samen met haar partners een totaalpakket voor de opstart van uw business. Aanbod te verkrijgen in een BNP Paribas Fortis kantoor.

   

  Om deze voordelen te kunnen genieten dient u gewoon een afspraak te maken via onze tool Vliegende Start of telefonisch op het nummer 02 433 43 31.

   

Mijn praktijk is in volle uitbreiding

Naarmate uw activiteit evolueert, veranderen ook uw privé en professionele noden op financieel vlak. Gelukkig kunt u via uw adviseur vrije beroepen op BNP Paribas Fortis rekenen.

 

 

 

*Wanneer komt u in aanmerking voor het aanbod 'Starters in medisch beroep'?

  • U kreeg < 3 jaar geleden uw nummer van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

  • U start een praktijk als huisarts, geneesheer-specialist, tandarts, kinesitherapeut of dierenarts.

  • U hebt een zichtrekening voor professioneel gebruik bij BNP Paribas Fortis.