29/02/2016

 

Gratis infosessies woonkrediet op Batibouw

 

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 strijkt de jaarlijkse bouw-, renovatie- en woonbeurs Batibouw neer in Brussels Expo. Ook wij zullen er zijn. Met praktische infosessies rond lenen voor een woning.

 

Heb je vragen over lenen voor het kopen of (ver)bouwen van een woning? Schrijf je dan in voor een van onze gratis infosessies op Batibouw. Samen met Livios (www.livios.be) organiseren we verschillende sessies rond de thema's ‘Mijn eerste woonkrediet' en ‘Wat moet je weten over de financiering van een renovatie of een verbouwing ?'.

 

De sessies hebben plaats in Paleis 3, zaal 321 van Brussels Expo. Inschrijven kan op de website van Livios of via de website van Batibouw.

 

Download onze gratis app rond woonkredieten

Ken je Home on the Spot al? Dat is de gratis app van BNP Paribas Fortis die je wegwijs maakt in woonkredieten. Met deze handige app bereken je in een oogwenk hoeveel je ongeveer zou kunnen lenen. Je bewaart alle info over je favoriete woningen overzichtelijk op één plaats en ontdekt meteen of ze voor jou financieel haalbaar zijn. Een onmisbare hulp bij je zoektocht naar je nieuwe woning!