Hoe bewaar ik mijn inloggegevens?

 

Vanaf v.2.2 worden uw inloggegevens (uw gebruikers- of uw klantnummer en het nummer van uw bankkaart) automatisch voor u bewaard. U kunt vervolgens uw profiel een naam geven. De volgende keer dat u zich aanmeldt, kiest u uw profiel en vult de applicatie uw inloggegevens automatisch voor u in.
U kunt uw profiel uiteraard steeds verwijderen. Dat doet u wanneer u ingelogd bent rechtstreeks via “Mijn profiel” of via “Instellingen > Mijn profiel”, beide toegankelijk via het menuscherm. 

 

Terug naar veelgestelde vragen