Mijn woning en mijn gezin

Mijn woning en mijn gezin
Mon habitation et ma famille

Huren, kopen, maar u ook veilig voelen, uw familie en uw bezittingen beschermen ... Samen bereiden we uw aankomst in België voor zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt.

 • Mijn huurwaarborg

  Wilt u in België een appartement of huis huren? Wij kunnen uw huurwaarborg in orde brengen, die hebt u absoluut nodig om een woning te huren.

   

  U kunt uw huurwaarborg hier alvast aanvragen.

   

  Neem gerust met ons contact op voor meer informatie.

 • Mijn woning beschermen

  Een ongeluk is snel gebeurd. Een lekkende kraan, een kortsluiting of een inbraak kunnen u duur komen te staan. Dan bent u maar best goed verzekerd. Een woningverzekering biedt u een complete dekking bij elk verzekerd schadegeval. Die verzekering is meteen de beste bescherming voor uw woning en uw persoonlijke bezittingen.

 • Mijn woning kopen

  Hebt u in België het huis van uw dromen gevonden? Of bent u van plan om hier over enkele jaren iets te kopen?

  Dan zit u ongetwijfeld met veel vragen: met welke extra kosten moet u zoal rekening houden? Hoeveel kunt u lenen? Hoe bereidt u uw gesprek bij de notaris voor? Wij helpen u uw plannen te verwezenlijken tegen voordelige voorwaarden*.

   

  Meer informatie over een woning kopen

   

  *Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag. Woonkrediet. Kredietvorm: kredietopening. Krachtens de wet van 4 augustus 1992. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – Btw BE 0403.199.702. 

 • Mijzelf en mijn gezin beschermen

  Een familiale verzekering vergoedt derden voor schade die u of uw gezinsleden veroorzaken. Ze omvat ook een rechtsbijstand die wereldwijd geldig is.

  Wilt u voor u en uw gezin niet alleen een dekking van de aansprakelijkheid, maar ook een wereldwijde bijstand? Dat kan met een optie van een familiale verzekering.

 • Een rekening voor mijn kinderen

  Wilt u uw kinderen graag wat meer verantwoordelijkheid geven door hen met geld te leren omgaan? Welcome Pack is een gratis zichtrekening voor jongeren van minder dan 18 jaar.

  Zodra ze meerderjarig zijn, is er voor hen Hello4You tot hun 28 jaar.

   

  Als ouder wilt u de toekomst van uw kind zo goed mogelijk voorbereiden. Met de spaarrekening kunt u zonder risico een kapitaal opbouwen om hun een mooie start in het leven te geven. Lees de "Essentiële spaardersinformatie" (pdf) voordat u een rekening opent.

 • Digital Protect

  We weten dat uw smartphone of tablet belangrijk en waardevol is ...

  Met een verzekering voor uw mobiele toestellen zijn al uw mobiele toestellen van minder dan vijf jaar oud verzekerd tegen diefstal met geweld of inbraak, frauduleus gebruik na diefstal en accidentele materiële schade.