Uw gezin: goed verzekerd is goed beschermd

Spelen, ravotten, naar school gaan … Uw kindje zien opgroeien is een groot plezier. Maar er horen ook kleine ongelukjes bij. Snel gebeurd, maar gelukkig ook meestal weer snel vergeten. Als u goed verzekerd bent, tenminste.

Scherven brengen niet altijd geluk

Trapt uw zoontje tijdens het voetballen een raam van de buren stuk?

Dan zal die schade vergoed moeten worden. Uw familiale verzekering beschermt u tegen kosten als u of een van uw gezinsleden iemand anders schade toebrengt.

Als uw kind naar het ziekenhuis moet

Moet uw kindje door ziekte of een ongeval in het ziekenhuis verblijven? Dan dekt een hospitalisatieverzekering de kosten die daarmee gepaard gaan.

Bijstand in binnen- en buitenland

Wordt een van uw gezinsleden ziek op vakantie? Heeft uw kindje een ongeval of loopt het verloren in het buitenland? Een bijstandsverzekering voorziet onder andere in de terugbetaling van medische kosten en van kosten voor repatriëring.

 

 
Uw gezin: goed verzekerd is goed beschermd

Meer weten?

Hoe biedt u uw gezin zekerheid voor de toekomst?

Als ouder wilt u goed voor uw gezin zorgen. U wilt er zeker van zijn dat ze nooit iets te kort komen. Ook niet als er ooit iets met u gebeurt. Enkele tips om de financiële toekomst van uw gezin veilig te stellen.

Laat de eerste spaarcentjes van uw kindje renderen

Legt u een eerste spaarpotje aan voor uw kind, of spaart u al intensief voor later? Door slim te sparen, geeft u uw kinderen een optimale start.

Familiale verzekering

Potje breken, potje betalen. Uw verzekering komt tussen bij ongelukjes.

Hospitalisatieverzekering

Een ongeluk is snel gebeurd: bescherm uw gezin en uzelf.

Meer info

Bijstandsverzekeringen

Met een gerust hart op reis dankzij de bijstandsverzekering.

Meer info