Samen huren, samen betalen

Hoe regelt u de huishuur? Betaalt ieder zijn eigen deel? En wat met de andere kosten: elektriciteit, inkopen, telefoon … ? Met deze slimme oplossingen regelt u het makkelijk.

Voor koppels: één gezamenlijke bankrekening

Gaat u als koppel samenwonen? Dan kiest u misschien wel voor een gezamenlijke zicht- en/of spaarrekening. Wij zorgen ervoor dat u allebei de nodige bankkaarten hebt en uw verrichtingen kunt beheren via Self banking, PC banking en Easy banking (Easy banking is een aanvullende dienst op PC banking).

Voor huisgenoten: ieder zijn deel

Deelt u een huis of appartement met vrienden, onderhuurders of medestudenten? Dan is het nuttig om een gemeenschappelijke rekening te openen, waarop ieder van u een vast maandelijks bedrag stort om de huur en andere vaste kosten te betalen.

Gedeelde huur? Gelijke rechten, gelijke plichten

Als u met meerdere mensen samen een woning huurt, laat u best altijd de namen van alle huurders in het huurcontract opnemen.

 

Sluit ook de huurwaarborg af op naam van alle huurders samen. Zo is iedereen even goed beschermd en kan er nooit iemand alleen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade. U bent samen verantwoordelijk.

 

 
Samen huren, samen betalen

Bereken
uw budget

Bereken uw maandelijkse inkomsten en vaste kosten op basis van uw gezins- en financiële gegevens.

Meteen berekenen
Vraag uw e-dossier

Meer weten?

Een financieel steuntje in de rug nodig?

Komt u even wat geld te kort om uw huurwaarborg te storten of uw woning in te richten? Vraag naar de speciale leningen op maat van jonge alleen- of samenwonenden.

Vermijd extra kosten door slim te bankieren

Vergeten rekeningen kosten geld. Door slim te bankieren vermijdt u onnodige herinneringskosten.

Comfort Pack

Een compleet pakket voor al uw dagelijkse bankverrichtingen? Ontdek het Comfort Pack.

Bill4Friends

Snel en makkelijk onderling kosten verrekenen?