Bescherm uzelf en uw woning

Een eigen huis is voor de meeste mensen de belangrijkste investering van hun leven. Dan wilt u die investering, uzelf en uw gezinsleden toch degelijk beschermen, niet? Een kwestie van goed verzekerd te zijn.

Schuldsaldoverzekering

U hebt uw beide inkomens nodig om zonder problemen uw hypothecaire lening te kunnen afbetalen. Maar wat als één van u beiden overlijdt? Dan zorgt uw schuldsaldoverzekering ervoor dat de overblijvende partner niet in zijn of haar eentje de volledige lening verder moet terugbetalen. U kiest zelf of u bijvoorbeeld 50% of 100% van het leenbedrag per hoofd verzekert.

Woningverzekering

Een verzekering die uw woning en haar inhoud (meubilair, kleding, boeken, cd's, enz.) beschermt tegen brandschade, ontploffing, blikseminslag, elektriciteit, natuurrampen, glasbreuk, storm- en waterschade en vandalisme.

Familiale verzekering

Even niet opletten kan veel geld kosten … Deze verzekering beschermt u en uw hele gezin tegen de financiële gevolgen van kleine ongelukjes, waarbij u iemand anders schade toebrengt. Kijk hier voor meer informatie.

Verzekering gewaarborgd wonen

Als u hebt geleend voor de aankoop, de bouw of de renovatie van een woning, kunt u zich onder bepaalde voorwaarden gratis verzekeren tegen inkomensverlies. De Vlaamse of Waalse overheid betaalt de premie. Ook in het Brussels Gewest bestaan al langere tijd plannen voor een soortgelijke verzekering, maar ze is voorlopig nog niet ingevoerd.

 

 
Bescherm uzelf en uw woning

Meer weten?

Kopen als koppel: waar moet u op letten?

Samen een huis gekocht! Moet u dan nu ook samen budgetteren, samen sparen, samen belastingen betalen …?

Eindelijk uw eigen huis. Wat is uw volgende project?

Uw huis is gekocht en ingericht. Even rust nu? Of kijkt u al verder vooruit? Een paar tips voor uw toekomstplannen.

Woningverzekering

Uw woning goed verzekerd?

Meer info

Familiale verzekering

Even niet opletten kan veel kosten. Informeer u over de familiale verzekering.

Schuldsaldoverzekering

Bouwen, verbouwen of kopen gaat ook om veiligheid inbouwen voor als er iets zou gebeuren met één of meer kostwinners.

Meer info