Hoe bouwt u nu al aan uw toekomst?

Met uw eerste job zet u de stap naar meer. Want uw inkomen maakt heel wat mogelijk. Een eigen auto, een appartement … Wat uw toekomstplannen ook zijn, we helpen graag mee om ze allemaal waar te maken.

Waarvoor spaart u?

Gaat u binnenkort op zoek naar uw eerste eigen auto om mee naar het werk te rijden? Of koopt u alvast wat meubelen in het vooruitzicht van een eigen appartement ? Een spaarrekening is de eerste stap, maar er zijn ook andere mogelijkheden. BNP Paribas Fortis helpt u om slim te sparen met een handig Stappenplan.

Start met beleggen op uw eigen tempo

Wist u dat u al op uw eigen tempo kunt beginnen te beleggen vanaf 30 EUR per maand? Zachtjesaan een beleggingsportefeuille opbouwen is dus helemaal niet zo ingewikkeld als u misschien dacht. Vraag uw BNP Paribas Fortis-adviseur om uitleg over Flexinvest, de flexibele en laagdrempelige formule voor beginnende beleggers.

Op een dag uw eigen huis?

Kijkt u al wat verder vooruit en droomt u luidop van een eigen huis?

Uw pensioen

Hebt u er al aan gedacht om een aanvullend pensioen bij elkaar te sparen? Lees meer over de verschillende fiscaal interessante formules.

 

 
Hoe bouwt u nu al aan uw toekomst?

Kies voor loondomiciliëring

de snelste, makkelijkste en veiligste manier om uw geld te ontvangen .

Online aanvragen

Meer weten?

Nu al denken aan uw pensioen

Wie nog op een comfortabel pensioen wil kunnen rekenen, doet er goed aan om zelf een extra kapitaal bijeen te sparen. Hier leest u hoe u dit best kan doen.

Uw eerste belastingaangifte

Hoe vult u uw eerste belastingaangifte in? Een beknopte handleiding.

Home Invest Plan

Fiscaalvriendelijk sparen voor uw droomhuis? Start uw eigen Home Invest Plan.

Meer info

Flexinvest

Starten met beleggen vanaf 30 EUR per maand: ontdek de mogelijkheden van Flexinvest.

Meer info